Feedback

Лікар-флеболог

09.08.2016 423

Флебологи працюють в поліклініках і спеціалізованих медичних центрах, в приватних клініках і відділеннях судинної хірургії в багатопрофільних лікарнях.
Вени - це великі кровоносні судини, кров по венах прямує до серця від тканин і органів. Венозна система досить складна, і кожен елемент тут повинен працювати як годинник. Іноді в венах відбувається збій, наприклад, через тромбу, відтік крові сповільнюється. Найчастіше цим страждають вени на ногах. При виникненні будь-яких проблем на допомогу приходить лікар-флеболог. Для постановки діагнозу флебологу необхідно оглянути пацієнта, провести апаратне дослідження, виявити захворювання і призначити відповідне лікування. В роботі лікаря-флеболога важливі: високий інтелектуальний рівень, схильність до самоосвіти, висока ступінь відповідальності, співчуття до пацієнтів, впевненість у власних силах, хороша моторика рук.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День медичного працівника України 2024, в якому знаходиться 73 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: ops





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт