Feedback

Що подарувати на 50-річний ювілей жінці

20.09.2013 5074

Будь-яка людина знає, на скільки цінувалося золото у всі часи. Цей метал з давніх часів був символом грошей. Ще тисячу років до нашої ери золото почали використовувати в якості грошей. І чоловіки і жінки в древньому Римі підкреслювали свій статус прикрасами із золота.

Це прекрасний міцний метал так само, як ваша досвідчена дружина (бабуся) - міцний, впевнений і чудовий.
Купуючи прикрасу із золота, варто спочатку вибрати його за деякими критеріями. Вартість золота залежить від різних складових.

Перше - ступінь чистоти золота. Золото є м'яким металом, тому всі вироби, які ми вважаємо золотими - насправді є сплаву золота і якогось металу. Чим чистіше золото - тим краще. Якість ще називають «пробою». Чим вище проба, тим більше грам золота на 1 кілограм.

Друге - ступінь обробки ювелірної прикраси, якість роботи майстра.

Третє - чи використовуються в прикрасу дорогоцінні камені. Дуже часто в дорозі прикраса вставляють ще й алмаз, рубін. Такий подарунок вважається елітним і купується дуже в рідкісних випадках на самі значущі дати в житті.

Діаманти завжди були найдорожчим і незабутнім подарунком. Далеко не кожна людина може дозволити собі таку красу. Тому жінки будь-якого віку дуже сильно оцінять такий подарунок. Діаманти неможливо не любити. Всі знають, що найкращі друзі дівчат-це діаманти.

Діаманти мають свою величезну історію. Негранение алмази прикрашали обладунки лицарів, а ограновані - корони царів і цариць.

Перші алмази були знайдені тисячі років тому в Індії і до наших днів користуються своєю популярністю.

Цей коштовний камінь є символом успіху, заможності, любові і багато чого іншого. Які тільки якості йому не приписують. Але що дійсно можна точно сказати, так це те, що жодна жінка не встоїть перед діамантами і вони прикрасять будь-яку сукню, взуття і взагалі підійдуть будь-якій людині.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт