Feedback

Конфекціонер

05.08.2016 596

Конфекціонери працюють в ательє, приватних будинках мод, на фабриках одягу і текстильних комбінатах. У конфекціонера велике коло обов'язків. Спеціаліст створює конфекційні карти, де розписані вимоги щодо якості до матеріалів і фурнітури. Надалі якість продукції контролюється і аналізуються причини невідповідності. Конфекціонер веде каталоги сировинної продукції, бере участь в листуванні з постачальниками, здійснює пошук, закупівлю і прийом матеріалів. Щоб не помилитися зі стилем і виробляти продукцію, яка буде модною і затребуваною, конфекціонер зобов'язаний відвідувати профільні виставки.
У професії важливі такі якості, як: художній смак, відчуття стилю, широкий діапазон сприйняття кольору, добре розвинені тактильні відчуття, відповідальність, уважність і акуратність. На думку фахівців, посада конфекціонера є однією з найважливіших на підприємстві, адже саме фахівець підбирає всі матеріали. Найчастіше навіть самі моделі розробляються, виходячи з тих матеріалів, які вибрав професіонал.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День легкої промисловості України 2024, в якому знаходиться 12 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Технолог легкої промисловості

    Технолог легкої промисловості

    Технолог легкої промисловості контролює процес виробництва, якість продукції, що виробляється, оптимізує технологічні процеси, здійснює розрахунок витрат на ... 1040

  • Ткач

    Ткач

    Ткач або ткаля - фахівець текстильної промисловості, що займається виробництвом тканин на спеціальному ткацькому ... 928

  • Експерт з якості

    Експерт з якості

    Експерт з якості - фахівець з контролю якості сировини і готової продукції на всіх стадіях ... 883

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт