Feedback

Інженер з механізації

03.08.2016 496

Інженери по механізації працюють на виробництвах або на підприємствах сільського господарства. Основне завдання інженера по механізації - комплексна автоматизація всіх важливих виробничих процесів, сприяння підвищенню технічного рівня всього підприємства. Спеціаліст попередньо вивчає всі процеси, визначає головні і допоміжні, виявляє підлягають автоматизації в першу чергу, вираховує трудомісткість ручних робіт. Після закінчення обстеження інженер складає перспективні та поточні плани з автоматизації та механізації, готує технічне завдання і техніко-економічне обґрунтування нововведення. Надалі інженер розглядає ескізні і технічні проекти, робочі креслення, бере безпосередню участь у монтажі, випробуванні та налагодження нового обладнання.
У професії інженера по механізації важливі такі якості, як: відповідальність і точність при виконанні всіх дій, стресостійкість, уважність, аналітичний розум, математичне мислення.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День енергетика 2023, в якому знаходиться 283 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Корпоративні подарунки на День енергетика

    Корпоративні подарунки на День енергетика

    Корпоративні подарунки найчастіше на професійні свята дарують працівникам відповідних підприємств їх ... 1757

  • Інженер з охорони праці

    Інженер з охорони праці

    Інженер з охорони праці відповідає за дотримання норм безпеки на ... 2944

  • Інженер-еколог

    Інженер-еколог

    Інженер-еколог спеціалізується на дослідженні і вивченні навколишнього середовища, аналізі отриманих даних, пропозицією заходів щодо зменшення шкоди ... 1398

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт