Feedback

Подарунок для жінки у віці

20.09.2013 2590

Ви також можете презентувати пляшку улюбленого спиртного напою (не продешевіть) або солодощі - торт, тістечка та ін
Гарним подарунком також можуть стати корисні домашні предмети - набір м'яких рушників, постільна білизна або красивий банний халат!

Сьогодні досить модно стало дарувати жінкам ароматичні набори. У великих магазинах можна знайти цілі відділи зі стелажами, заставленими цієї начинням. Тут можна підібрати подарунки на будь-яку суму і будь-які смаки - від ароматичних свічок і масел і до найрідкісніших ручної роботи ароматичних ламп, а на додачу до таких масел можна додати кілька баночок з екзотичними маслами.

Добре підійде як подарунок від близької людини справжня сумка зі шкіри, добре, якщо і фірма буде відома. Однак сумку вибирати потрібно ретельно, зі смаком. Така сумка одночасно повинна бути елегантною і стильною. Крім того, ви повинні бути впевнені, що ця сумка сподобається іменинниці.

Якщо всі ці варіанти вам не підходять, ви цілком можете запросити іменинницю (причому не обов'язково в день її народження або святкування цього торжества) на концерт або будь-яке інше захід (театр, виставку, кіно), тільки це повинно обов'язково бути для неї сюрпризом. Дуже важливо, щоб у цих постановках грали її улюблені актори, а якщо виставка - то це повинна бути експозиція її улюбленого художника.

Якщо ви близько знайомі з іменинницею, то ви повинні знати про її захоплення. Подаруйте їй те, що допоможе їй в її захопленні йти далі, розвиватися як особистість. Наприклад, якщо її цікавить якась область, можна подарувати їй річну передплату на цю тему або ж книгу авторитету, який пише на дану тематику. При цьому, чим більше ви зберете інформації про неї, тим вам буде легше визначитися з подарунками для іменинниці.

Природно, на додаток до будь-якого подарунка чудово підходять квіти. Вам потрібно подбати про них заздалегідь, або ж замовте їх у якості доставки на будинок. Тоді вам не потрібно ламати голову, як іменинниця буде везти букет додому, та й їх збереження не викликає сумнівів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження тещі, в якому знаходиться 187 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт