Feedback

Інженер з будівництва залізниць

15.07.2016 799

Інженер з будівництва залізниць працює в офісі проектної організації або безпосередньо на будівельних об'єктах. У першому випадку займається проектуванням і відповідає за підготовчий етап, у другому - контролює виконання робіт.
Будівництво нових залізниць і реконструкція існуючих - важлива галузь в сучасному світі. Попит на професію інженера по будівництву залізниць надзвичайно високий, але що робить фахівець? На плечах інженера - проект від ідеї до втілення. Перш за все, необхідно виявити умови майбутніх робіт: особливості ландшафту, грунту, наявність підземних джерел. Зіставити дані з майбутньою навантаженням на ділянку. За нею йдуть: проектування, будівництво, облаштування прилеглих територій, ремонт, реконструкція тощо. Подальший зв'язок з проектом має на увазі управління безпекою дорожнього руху та охорони праці.
Відповідальність, аналітичне мислення, вміння працювати в команді, здатність хорошого організатора, відмінна фізична форма - невід'ємні якості інженера шляхів сполучення. Крім того, фахівців даного профілю цінують за знання та рівень підготовки. Тому в роботі потрібно постійно підвищувати кваліфікацію і стежити за технічними нововведеннями.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День залізничника України 2023, в якому знаходиться 46 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт