Feedback

Іхтіолог

07.07.2016 888

Іхтіологи затребувані в зоопарках, науково-дослідних інститутах, на риболовецьких підприємствах, в великих акваріумах.
Головне завдання іхтіолога - створити оптимальні умови для вирощування і розведення риб в умовах активної діяльності людей. Спеціаліст вирощує корм для риб, стежить за його достатком, проводить профілактичні та лікувальні заходи в водоймах. Іноді іхтіологи пересаджують мальків з нерестових ставків, заповнюють ними вигульні ставки, навесні розвантажують зимувальні. Беруть участь в вилові товарної риби, відповідають за перевезення живої риби на нові місця для розведення.
У професії важливі такі якості, як: інтерес до риб і природничих наук, схильність до дослідницької роботи, аналітичний розум, міцне здоров'я, хороша спортивна підготовка.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день рибальства 2024, в якому знаходиться 9 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Що подарувати рибалці

    Що подарувати рибалці

    Риболовля - це хоббі, стиль життя. Придумати оригінальний подарунок для рибалки досить просто. Як варіант, можна подарувати панно з рибою. Звичайно, риба повинна бути великою. Адже панно - це своєрідний трофей для ... 2921

  • Іхтіолог

    Іхтіолог

    Іхтіолог (від грец. Ichtiys - риба; logos - знання) - науковий фахівець, який вивчає еволюцію, розмноження і форми життєдіяльності ... 886

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт