Feedback

Винороб

04.07.2016 83
Винороби працюють на приватних виноробних фермах, а також на великих заводах з виробництва вин і коньяку.
Головний обов'язок винороба - створення мар'яжу і купажу. Мар'яж - це змішання спиртів в певних пропорціях при створенні коньяку. Купаж - змішування сортів винограду при розробці рецептури вина.
Робота фахівця починається з вибору сировинних матеріалів, вимагає зосередженості смакових і нюхових рецепторів, а також розвинених розумових здібностей. Винар повинен відчувати смакові відтінки і розуміти, яке місце вони займуть в готовому продукті.
Коли рецепт складений, винороб керує процесом виробництва і контролює дотримання рецептурних норм. Готовий продукт дегустується. Робота завершується лише тоді, коли напій розлитий по пляшках і відправлений на склад.
Винар повинен володіти тонким смаком і нюхом, хорошою пам'яттю на смаки, кольори і запахи, бути посидючим і уважним, акуратним і мати аналітичне мислення.


Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості, в якому знаходиться 9 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis



Цікаві статті

  • Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування - відповідальний за дотримання норм приготування їжі, а також за смакові якості і безпеку їжі в закладах громадського ... 123

  • Кондитер

    Кондитер

    Кондитер - кухар, що спеціалізується на виготовленні солодких страв і страв. Кондитери затребувані в кафе і ресторанах, столових і на кондитерських ... 363

  • Пекар

    Пекар

    Пекар - фахівець з випікання хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів: хліба різних сортів, батонів, булок, калачів, ... 271

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в грудні

Інформери на Ваш сайт

Економте на покупках з кешбеком