Feedback

Ремюер

04.07.2016 672

Ремьюери потрібні в компаніях, що випускають шампанське і ігристі вина. Ремюер - майстер, який відповідає за процес ремюаж, тривалість якого 2-3 місяці. Так називають процес дозрівання шампанського або ігристого вина. Як відомо, справжнє шампанське створюється шляхом довгої витримки, бродіння і так далі. Ремюаж - це один з обов'язкових етапів. Пляшки стоять шийкою вниз, щоб дріжджовий осад поступово стікав вниз. Ремюер зобов'язаний уважно оглядати кожну пляшку, злегка струшувати і перевертати для стікання осаду. Коли процес бродіння завершиться, пляшку відправляють на дегожірування.
У роботі ремьюера важливі такі якості, як: акуратність, пунктуальність, сумлінність, хороші координація рухів, нюх і сприйняття кольорів.
На думку професіоналів виноробства, професія ремюер сьогодні вкрай рідкісна зважаючи автоматизації процесів на підприємствах. Однак приватні виноробні і компанії зі створення шампанського наймають фахівців, оскільки ручна праця цінується набагато більше.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості 2024, в якому знаходиться 53 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт