Feedback

Купажист

04.07.2016 495

Купажисти працюють на харчових виробництвах, на чаєзважувальних і тютюнових фабриках, заводах соків і алкогольної продукції.
Робота купажиста важлива при виробництві чаю, кави, тютюну, віскі, вина та інших областях, де смак, колір і аромат є символами бренду. Професія творча, включає: дегустацію вихідних матеріалів, проведення експериментів з пропорціями, хімічний аналіз результату, вибір найбільш вдалого варіанту.
Цей самий «вдалий варіант» вирушає в лабораторію для докладного вивчення складу. Часто до роботи приєднується група професійних дегустаторів. Якщо є якісь недоліки, то купаж допрацьовується. Якщо купаж всіх влаштовує. Його відправляють в масове виробництво.
У професії купажиста важливі такі якості, як: відповідальність, акуратність, охайність, уважність, розвинений нюх, хороша пам'ять на відтінки смаку.
Посада купажиста є робочою. Зазвичай кандидатами є молоді хлопці і дівчата, які бажають розпочати кар'єру в харчовій галузі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості 2024, в якому знаходиться 53 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт