Feedback

Звукооператор

02.07.2016 1955

Кіностудії, концертні зали, студії звукозапису. Часто звукооператорів помилково називають звукорежисерами. Це невірно, коло обов'язки звукооператора визначаються конкретними завданнями. Головне його завдання - домогтися максимально якісного звучання. Концепцією звукового оформлення займається звукорежисер. Звукооператор створює запис, використовуючи кілька джерел, стежить за їх збалансованим звучанням, контролює рівень шумів, створює ідеальну акустику. Звукооператор може працювати в прямому ефірі на телебаченні. В даному випадку до роботи допускаються найдосвідченіші і відповідальні, оскільки відсутня можливість для виправлення помилки.
В ідеалі, звукооператор повинен володіти відмінним слухом, бути розбірливим в хорошій музиці, вміти запам'ятовувати різні джерела звуків. У роботі не завадить вміння швидко адаптуватися до нових технічних засобів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день музики 2024, в якому знаходиться 3 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Звукооператор

    Звукооператор

    Звукооператор - фахівець з запису і обробки звуків. Головне завдання - зробити якісний запис, можливу для прослуховування ... 1955

  • Звукорежисер

    Звукорежисер

    Звукорежисер - головний спеціаліст по звуковому і музичному оформленню кінофільмів, концертів, ... 3177

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт