Feedback

Декоратор

01.07.2016 1203

Досвід декоратора необхідний при оформленні приватних будинків, театрів, банкетних залів, бізнес-центрів.
Декоратори затребувані в будівельних і дизайнерських майстерень, в театрах, на телебаченні, в кінокомпаніях. Багато хто займається приватною практикою.
Процес роботи декоратора починається зі створення ескізу. Макет, матеріали та кошторис узгоджуються з замовником, починається підготовка креслень.
Розробляються конструкторський проект і технічна документація. Створюється колірної колаж, підбираються меблі, аксесуари, оздоблювальні матеріали. Складається остаточний кошторис робіт і розподіляється бюджет.
Далі декоратор контролює процес оформлення, стежить за ходом конструкторських і оздоблювальних робіт, виконує авторський нагляд, контролює терміни.
Професійного декоратора відрізняє, перш за все, розвинене просторове уявлення, нестандартне творче мислення, креативність, уважність до деталей і гнучке мислення. У роботі не завадить відповідальність, старанність і комунікабельність.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День художника в Україні 2024, в якому знаходиться 43 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Вітражист

    Вітражист

    Вітражист - фахівець з декоративного оформлення конструкцій зі скла ... 970

  • Декоратор

    Декоратор

    Декоратор - фахівець в галузі художнього оформлення інтер'єрів з використанням живопису, графічних засобів, тканин, техніки, ... 1201

  • Мистецтвознавець

    Мистецтвознавець

    Мистецтвознавець - науковий фахівець, який вивчає історію і зміст різних художніх творів, частіше - творів образотворчого ... 910

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт