Feedback

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 20 років

20.09.2013 2847

Можна подарувати на 20-річчя подарунок з гумором. Наприклад, знайти саму забавну фотографію винуватиці торжества і сделайть по ній пазл. Можна замовити модну подушку з натуральної тканини або покривало для ліжка, на яких теж запечетлено її фото. По суті принт можна нанести куди завгодно.

Якщо питання про подарунок залишається відкритим, то тоді треба шукати хорошого кондитера і замовити величезний торт, виконаний в оригінальному дизайні або приховує в собі незвичайну начинку. Такий подарунок стане символом солодкого життя іменинниці в майбутньому.

У кожному разі, щоб не дарували, головним залишається увагу, навіть банальна річ стане оригінальною, якщо привітання буде від душі, незвичайним або авторським.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 20 річчям на ювілей, в якому знаходиться 73 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

  • Що подарувати дівчині, якій виповнилося 20 років

    Що подарувати дівчині, якій виповнилося 20 років

    Досить складне, виявляється, питання, що подарувати дівчині на день народження 20 років - оригінальність у всьому, ось відповідь. Це той період життя, коли все дуже яскраво, захоплююче і незвично. Подарунок дівчині має бути персоніфікованим, тобто обраним спеціально для неї. ... 2845

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт