Feedback

Каліграф

01.07.2016 530

Каліграфія - вид образотворчого мистецтва, мистецтва красивого письма. Спеціаліст повинен досконало володіти обраною технікою, знати принципи зображально-шрифтової композиції. Каліграфи можуть самостійно розробляти шрифти і потім застосовувати їх в графіку.
У роботі важливо все - нахил пера, положення тіла, тиск, пропорції, стилі. При написанні важливий кожен штрих, пропорції, стилі.
У сучасному житті каліграфія застосовується при декоративному оформленні книг, брошур, гравюр, ілюстрацій, листівок, запрошень. Все, що зроблено вручну, а не із застосуванням комп'ютерної графіки, оцінюється дорожче і довше зберігається, як пам'ять.
Професія має на увазі наявність художнього смаку, здібностей до малювання, розвинену дрібну моторику, відмінний окомір, акуратність, посидючість і схильність до монотонної роботи.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День художника в Україні 2024, в якому знаходиться 43 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Вітражист

    Вітражист

    Вітражист - фахівець з декоративного оформлення конструкцій зі скла ... 967

  • Декоратор

    Декоратор

    Декоратор - фахівець в галузі художнього оформлення інтер'єрів з використанням живопису, графічних засобів, тканин, техніки, ... 1200

  • Мистецтвознавець

    Мистецтвознавець

    Мистецтвознавець - науковий фахівець, який вивчає історію і зміст різних художніх творів, частіше - творів образотворчого ... 907

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт