Feedback

Інженер-технолог в поліграфії

24.06.2016 1235

Технологи дуже затребувані в друкарнях, рекламних і PR-агентствах, друкованих ЗМІ.
Інженер-технолог поліграфічного обладнання займається впровадженням нових процесів і обладнання для друку. Він удосконалює виробництво, механізацію, полегшує різні типи операцій, оптимізуючи кадрові і тимчасові витрати.
Інженер контролює роботу поточного обладнання, розраховує його потужності, визначає максимальне навантаження. Розробляє нормативи та інструкції, навчає робочий персонал, стежить за якістю продукції, що випускається.
У професії не обійтися без аналітичних здібностей, акуратності, наполегливості, організаторських здібностей. Схильність до роботи з апаратурою, ерудованість, винахідливість, високий рівень відповідальності.
Сучасні компанії, які надають послуги з виробництва друкованих матеріалів зацікавлені в нарощуванні потужностей. Це означає високу затребуваність професії. Високо цінуються співробітники, що володіють оригінальним мисленням і інтуїцією.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День поліграфії України 2024, в якому знаходиться 18 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Верстальник

    Верстальник

    Верстальник в поліграфії - фахівець з верстки багатосторінкових видань - газет, журналів, книг, брошур, ... 1587

  • Журналіст

    Журналіст

    Журналіст - професіонал зі збору, обробці і масового розповсюдження інформації розважального або аналітичного характеру через засоби масової ... 1242

  • Інженер-технолог в поліграфії

    Інженер-технолог в поліграфії

    Інженер-технолог в поліграфії - фахівець з вищою освітою, що займається виробництвом, управлінням, настроюванням і контролем роботи устаткування для ... 1231

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт