Feedback

Художник-иллюстратор

23.06.2016 585

Художник ілюстратор може працювати віддалено і виконувати замовлення відразу декільком компаніям. А може працювати в офісі видання.
Головне завдання художника-ілюстратора - намалювати смислові зображення для книг і журналів. Ілюстрації послужать емоційним фоном для тексту, допомагаючи читачеві швидше сприйняти суть зображення, побудувати власні асоціації, краще зрозуміти героїв. На початку роботи художник-ілюстратор повинен прислухатися до побажань редактора, підготувати ескізи, затвердити їх і підготувати остаточні зображення.
Професія художника-ілюстратора вимагає креативного мислення, художнього смаку, а також уміння правильно вловити сенс статті або цілої книги і представити відповідне бачення ілюстрацій. Творчість - це завжди спільний процес: спочатку створюють предмет уваги, а потім сприймають.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День художника в Україні 2024, в якому знаходиться 43 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Вітражист

    Вітражист

    Вітражист - фахівець з декоративного оформлення конструкцій зі скла ... 970

  • Декоратор

    Декоратор

    Декоратор - фахівець в галузі художнього оформлення інтер'єрів з використанням живопису, графічних засобів, тканин, техніки, ... 1201

  • Мистецтвознавець

    Мистецтвознавець

    Мистецтвознавець - науковий фахівець, який вивчає історію і зміст різних художніх творів, частіше - творів образотворчого ... 910

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт