Feedback

Дизайнер шрифту

23.06.2016 566

Дизайнер займається візуальним оформленням шрифтів. Дизайнери шрифту працюють у дизайн-студіях, рекламних відділах великих компаній, а також на дому.
Оформлення шрифту відображає характер і тон комунікації його власника. Тому робота є досить копіткою, старанною і відповідальною. Дизайнер уважно слухає замовника, робить якісь висновки для себе і починає фантазувати. Дизайнер займається візуальним оформленням шрифтів. Дизайнери шрифту працюють у дизайн-студіях, рекламних відділах великих компаній, а також на дому. Оформлення шрифту відображає характер і тон комунікації його власника. Тому робота є досить копіткою, старанною і відповідальною. Дизайнер уважно слухає замовника, робить якісь висновки для себе і починає фантазувати.
Безпосередня робота починається з численних ескізів, підготовлених на звичному листку паперу. Після затвердження дизайнер приступає до його остаточного формування за допомогою електронного олівця з планшетом і супутніх комп'ютерних програм. Буква за буквою - так поступово народжується цілий алфавіт, кожен елемент в якому ідентичний з оформлення.
По завершенні оформлення тонкого штриха майстер приступає до створення, жирних і курсивних елементів. Кожна зарубка, кожна відстань, кожен радіус має неодмінно співвідноситися з іншими елементами. Робота починається з численних ескізів, підготовлених на звичному листку паперу. Після затвердження дизайнер приступає до його остаточного формування за допомогою електронного олівця з планшетом і супутніх комп'ютерних програм. Буква за буквою - так поступово народжується цілий алфавіт, кожен елемент в якому ідентичний з оформлення.
По завершенні оформлення тонкого штриха майстер приступає до створення, жирних і курсивних. Кожна зарубка, кожна відстань, кожен радіус має неодмінно співвідноситися з іншими елементами.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День поліграфії України 2024, в якому знаходиться 18 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Верстальник

    Верстальник

    Верстальник в поліграфії - фахівець з верстки багатосторінкових видань - газет, журналів, книг, брошур, ... 1590

  • Журналіст

    Журналіст

    Журналіст - професіонал зі збору, обробці і масового розповсюдження інформації розважального або аналітичного характеру через засоби масової ... 1245

  • Інженер-технолог в поліграфії

    Інженер-технолог в поліграфії

    Інженер-технолог в поліграфії - фахівець з вищою освітою, що займається виробництвом, управлінням, настроюванням і контролем роботи устаткування для ... 1239

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт