Feedback

Як вибрати квіти для коханої дівчини?

20.09.2013 3196

У свіжої троянди бутон дуже щільний і тугий біля основи, він тільки-тільки починає розкриватися (за винятком деяких сортів, у яких бутон дуже сильно розкрито). Не бійтеся в квітковому магазині просити помацати квітка! Листя має бути насиченого зеленого кольору, не пом'ята і не суха. Будь свіжий квітка не має коричневих плям, пелюстки пружні, колір насичений, а аромат приємний.

Перше побачення.

Які квіти і в якій кількості? Швидше за все, до першого побачення Ви ще не дізнаєтеся, які квіти любить Ваша дівчина. Оптимальний варіант - оформити компактний і ніжний букет. Він не буде займати багато місця, але зате в ньому буде поєднання кількох різних кольорів - можливість все-таки вгадати улюблені квіти. Але все ж краще на перше побачення вибрати один або кілька кольорів - одна троянда, одна гербера, п'ять тюльпанів. Виграшний варіант - «креативне» оформлення однієї квітки. Так званий, комплімент (шукайте на сайті нашого квіткового салону - «Орхідея» комплімент, «Розочка» комплімент, «Герберко» комплімент). Це і квітка, і невеликий букет одночасно.

Який колір? Визначитися з кольором букета Вам «допоможе» сама дівчина. Просто уявіть її, яка вона в житті ... Наприклад, якщо для вас вона дуже ніжна, то квітка повинен бути ніжний, світлий - білий, ніжно-рожевий, кремовий, персиковий. Якщо ж дівчина по життю яскрава, весела, добра, то квітка може бути - жовтий, оранжевий, рожевий. Для більш серйозною, ставний дівчата підійдуть бузкові квіти. Може Ви звернули увагу на її улюблений колір в одязі? Це буде хорошою підказкою у виборі колірної гами букета. А ось вибір червоної, бордовою троянди відкладіть для більш серйозного події, коли захочете зізнатися в своїх серйозних і пристрасних почуттях.

День народження.

На день народження найкраще подарувати пишний букет. Це може бути збірний букет з різних квітів, а може бути з одних - наприклад, букет з троянд, з тюльпанів та ін Букет повинен бути оригінальним і святковим. На день народження дівчині можна зібрати композицію з квітів у невеликій кошику.

Визнання в почуттях (або річниця зустрічі / спільних відносин).

Прекрасним доповненням тут будуть троянди - червоні, бордові або яскраво-рожеві; орхідеї. Оригінальним подарунком стане композиція з квітів у вигляді серця (шукайте на сайті нашого квіткового салону - Композиції, серця).

Загладити вину ...

Якщо ж Ви все-таки чимось образили свою кохану і щиро розкаюється, то не поскупилася на хороший букет. Це в будь-якому випадку повинні бути її улюблені квіти. Замовляючи доставку букета, обов'язково прикріпіть до нього записку з найтеплішими словами.

Пропозиція руки і серця.

При організації цієї важливої ​​події серйозно поставтеся до вибору кільця, місця і самого деяствует. А квіти можуть бути просто символічними (кілька троянд) або стати прикрасою події (пелюстки). Ну а якщо Ви вирішили влаштувати грандіозне свято - то велика оберемок квітів!

Просто так!

Даруйте квіти просто так! Не чекайте приводу. Подаруйте коханій дівчині гарний настрій, здивуєте її (замовте доставку квітів прямо на навчання / роботу). Адже, погодьтеся, отримати невеликий подаруночок тоді, коли зовсім його не чекаєш - удвічі приємніше, ніж в очікуваний день!

Важливо не тільки які квіти і в якій кількості Ви подаєте - головне як Ви це робите і що при цьому говорите. Даруйте з душею! Скажіть про свої почуття, про важливість людини у вашому житті, квіти стануть лише красивим доповненням вашому визнанням!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення жінкам на ювілей, в якому знаходиться 31 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

  • Чи можна дарувати фотографії

    Чи можна дарувати фотографії

    Відповідно до правил етикету, фотографії в якості подарунка вважаються ознакою поганого тону, особливо які зображують дарувальника. Ідеальний вихід з такої ситуації - у відповідь подарувати дарувальнику свою фотографію. Так вчинити можуть, мабуть, тільки пари, в інших ... 3092

  • Що можна подарувати дівчині просто так?

    Що можна подарувати дівчині просто так?

    Коли поруч знаходиться кохана людина, краща подруга або просто красива дівчина, її хочеться балувати щохвилини. Дарувати всякі дрібниці, а час від часу і серйозні речі. І поки справа не дійшла до золотого обручку, хочеться дізнатися : що можна подарувати дівчині просто так, ... 1820

  • Поради щодо вибору подарунка дівчині на день народження

    Поради щодо вибору подарунка дівчині на день народження

    До вибору подарунка для коханої дівчини потрібно підходити ... 1552

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт