Feedback

Мерчендайзер

16.06.2016 585

Головне завдання мерчендайзера - стежити за реалізацією товарів в торговій точці, а також брати безпосередню участь в акціях по стимулюванню збуту. Від успішності роботи фахівця залежить інтенсивність покупок того чи іншого товару.
Мерчендайзер може бути внутрішнім і зовнішнім. Зовнішній мерчендайзер працює від імені оптової компанії і відповідає за реалізацію поставляються нею продуктів. Спеціаліст може працювати кожен день на одному і тому ж місці, а може відвідувати кілька різних магазинів в день.
Внутрішні мерчендайзери працюють від імені торгових точок. На їх плечах лежить відповідальність за реалізацію всіх товарів, представлених в магазині. Спеціаліст становить торгову сітку з урахуванням маркетингових і психологічних канонів, а потім стежить за правильністю викладки тієї чи іншої продукції.

Мерчендайзер може стежити за попитом, аналізувати ціни конкурентів, проводити невеликі опитування серед покупців, брати участь в стимулюючих рекламних акціях.
Професія мерчендайзера вимагає таких якостей, як: відповідальність, комунікабельність, аналітичний розум і організаторські здібності.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників торгівлі в Україні 2024, в якому знаходиться 28 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Банківський службовець

    Банківський службовець

    Банківський службовець - працівник банку з вищою економічною освітою, відповідальний за виконання банківський операцій: видачу кредитів, прийом вкладів, здійснення розрахунків ... 1034

  • Податковий інспектор

    Податковий інспектор

    Податковий інспектор це офіційний представник податкової інспекції, який займається виїзними перевірками, а також застосовує фінансові санкції по відношенню до ... 981

  • Трейдер

    Трейдер

    Трейдер - професіонал в області аналізу біржових і не біржових ринків, укладає угоди з метою отримання прибуток для себе або своїх ... 1641

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт