Feedback

Автослюсар

16.06.2016 2836

У своїй роботі автослюсар стикається з багатьма завданнями. Перш за все, це приймання транспорту і попередня розмова з власником. Далі виробляються діагностичні роботи з використанням спеціалізованого обладнання, мета - виявити причину неполадки.
При виявленні тієї чи іншої проблеми фахівець або самостійно ремонтує авто, або звертається за допомогою до більш вузького спеціаліста. Після закінчення робіт майстер передає автомобіль його власнику і бере участь в тестуванні.
У разі успішного завершення здійснюється приймання коштів, прибирання робочого місця, виконання подальших вказівок автомеханіка.
У роботі автослюсаря важливу роль відіграють аналітичний склад розуму і добра пам'ять, оскільки важливо добре знати розташування деталей і нюанси їх закріплення. Уважність, акуратність, відповідальність, робота на результат - ось основні якості гарного автослюсаря.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День банкіра в Україні 2024, в якому знаходиться 34 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Автослюсар

    Автослюсар

    Автослюсар займається діагностикою автомобілів, а також їх ремонтом, виконуючи вказівки ... 2834

  • Банківський касир-операціоніст

    Банківський касир-операціоніст

    Касир-операціоніст - фахівець з контролю взаєморозрахунків з клієнтами, вносить зміни в базу даних при надходженні і зняття ... 1320

  • Хто такий банкір?

    Хто такий банкір?

    «Банкір» – це об’єднавче поняття, що пов’язане з місцем роботи в банку, але не обмежується лише ... 1278

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт