Feedback

Pерайтер

15.06.2016 381

Рерайтери працюють в інтернет-компаніях, агентствах новин, періодичних виданнях та книжкових видавництвах.
Головне завдання рерайтера - перетворити один текст в інший без втрати сенсу. Найчастіше рерайтери спеціалізуються на певних галузях: спорт, політика, освіта та інше. Це дозволяє оптимізувати процес, який часто поставлений на потік.
Рерайтер, як копірайтер і як письменник, повинен вміти грамотно викладати думки, бути креативним і постійно розвивати свій професійний рівень.
Рерайтеру необхідні такі якості, як: посидючість, цілеспрямованість, художній смак, здатність грамотно викладати думки, акуратність і уважність. Найчастіше в професії можна зустріти молодих людей і дівчат, які прагнуть продовжити кар'єру в письменницькій, журналістської галузі або інтернет-просуванні. Професія дозволяє добре заробляти і при цьому іноді не вимагає спеціальної освіти.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День поліграфії України 2024, в якому знаходиться 18 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Верстальник

    Верстальник

    Верстальник в поліграфії - фахівець з верстки багатосторінкових видань - газет, журналів, книг, брошур, ... 1577

  • Журналіст

    Журналіст

    Журналіст - професіонал зі збору, обробці і масового розповсюдження інформації розважального або аналітичного характеру через засоби масової ... 1235

  • Інженер-технолог в поліграфії

    Інженер-технолог в поліграфії

    Інженер-технолог в поліграфії - фахівець з вищою освітою, що займається виробництвом, управлінням, настроюванням і контролем роботи устаткування для ... 1226

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт