Feedback

Експерт з лінгвістичної експертизи

15.06.2016 425

Експерти по лінгвістичній експертизі працюють в слідчих органах, приватних компаніях, консалтингових центрах.
В даний час лінгвістична експертиза відіграє важливу роль у захисті репутації, честі та гідності людини. Експертний метод допомагає у вирішенні цивільних і кримінальних справ. Як об'єкт дослідження використовуються друковані чи письмові тексти, усні висловлювання, статті в ЗМІ.
Експерт з лінгвістичної експертизи виявляє в текстах граматичні, стилістичні, орфографічні помилки, за якими можна встановити фізичні та професійні дані виконавця.
Лінгвістичний експерт виявляє плагіат, стилізацію наслідування. Відповіді, які може надати експертиза: час і місце написання тексту, рівень освіти автора, його біографічні дані, фізичний стан в момент написання тексту.
У професії важливі такі якості, як: аналітичний розум, відповідальність, уважність, спостережливість, ерудованість, висока ступінь концентрації.
Лінгвістична експертиза дозволяє ефективно досліджувати письмовий і усний текст, щоб представити повний і об'єктивний висновок про те чи іншому документі. Це складний і досить трудомісткий вид судової експертизи. Її проведення вимагає залучення висококваліфікованих експертів, що володіють спеціальними знаннями в сфері мовознавства, лексики і стилістики мови. Судова лінгвістична експертиза - одна з найбільш затребуваних досліджень, що дозволяє вирішити спори щодо авторського права, образи словом і ін.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День поліграфії України 2024, в якому знаходиться 18 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Верстальник

    Верстальник

    Верстальник в поліграфії - фахівець з верстки багатосторінкових видань - газет, журналів, книг, брошур, ... 1580

  • Журналіст

    Журналіст

    Журналіст - професіонал зі збору, обробці і масового розповсюдження інформації розважального або аналітичного характеру через засоби масової ... 1236

  • Інженер-технолог в поліграфії

    Інженер-технолог в поліграфії

    Інженер-технолог в поліграфії - фахівець з вищою освітою, що займається виробництвом, управлінням, настроюванням і контролем роботи устаткування для ... 1227

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт