Feedback

Візажист

15.06.2016 2023

Головне завдання візажиста - робити своїх клієнтів красивими і «світяться» від усвідомлення цієї краси. Часто візажистів називають візажистами-стилістами, оскільки вони можуть продумувати не тільки макіяж, але і завершений образ персони.

Перш за все, в арсеналі візажиста повинна бути велика кількість декоративної косметики, яка б відповідала численним потребам. Всі люди різні, а це означає, що для кожного потрібен свій підхід і індивідуальне рішення.

Візажист з першого погляду повинен визначити тип особи, зрозуміти, як підкреслити достоїнства і усунути видимі недоліки. Крім того, макіяж повинен відповідати вимогам майбутньої обстановки: вечірній або денний, яскраве освітлення або його відсутність, температура на вулиці або в приміщенні.
Аналітичний розум і одночасно творче мислення, вміння передбачати результат, акуратність, посидючість. Також важливі привабливий зовнішній вигляд і охайність.
Візажистом може стати всякий. А ось хорошим, професійним майстром - тільки той, хто має гарний смак, здібностями художника, сильним творчим початком. Але, в принципі, при сильному бажанні ці якості можна розвинути. Взагалі, найкраща реклама - це якісна робота, тоді люди самі починають розповідати про тебе своїм друзям і знайомим

Пропонуємо Вам переглянути розділ День художника в Україні 2024, в якому знаходиться 43 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Вітражист

    Вітражист

    Вітражист - фахівець з декоративного оформлення конструкцій зі скла ... 967

  • Декоратор

    Декоратор

    Декоратор - фахівець в галузі художнього оформлення інтер'єрів з використанням живопису, графічних засобів, тканин, техніки, ... 1200

  • Мистецтвознавець

    Мистецтвознавець

    Мистецтвознавець - науковий фахівець, який вивчає історію і зміст різних художніх творів, частіше - творів образотворчого ... 907

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт