Feedback

Чи можна дарувати чоловікам квіти

20.09.2013 12791

Згідно з класичним (і досить застарілому) етикету, жінка може подарувати квіти чоловікові тільки в тому випадку, якщо він є винуватцем торжества, при цьому чоловікові молодше себе квіти дарувати небажано. Ці правила, дійсно, застаріли, адже сьогодні традиція дарувати чоловікові квіти не тільки на честь ювілею або народження дитини, а й по іншому радісному приводу - вдале завершення проекту, досягнення мети і т.д. - Процвітає. Колеги дарують букети начальникам, артистам і спортсменам постійно вручають квіти, і іншим чоловікам також буде приємно отримати їх в подарунок.


Отже, ми з'ясували, що дарувати квіти чоловікам можна. Залишилося запам'ятати кілька простих правил, як це потрібно робити. По-перше, даруючи чоловікові квіти, тримайте їх у лівій руці. По-друге, якщо поруч з винуватцем торжества знаходиться його дружина, квіти вручаються їй (виняток становлять чисто чоловічі квіткові композиції). По-третє, якщо мова йде про вашого улюбленого чоловіка, дарувати квіти можна практично з будь-якого приводу (або без нього), так як на близьких людей подібні правила етикету не поширюються. Оригінальні композиції з квітів, з включенням в них додаткових елементів - коньяку, сигар і т.д., можуть дуже виручити, якщо ви ніяк не можете підібрати подарунок чоловікові на день народження.

Як визначитися з вибором кольорів для чоловіка? Обов'язково потрібно враховувати привід, ваші відносини і індивідуальні сособенності людини. При поверненні з відрядження або закінчення лікування в лікарні доречно буде подарувати чоловікові одна квітка - гладіолус, велику хризантему, каллу або троянду. Квітка обов'язково повинна бути на довгій ніжці і з великим суцвіттям. При складанні букета і композиції необхідно знати, які квіти підходять як презент чоловіку: це кали, троянди, лілії, орхідеї, гвоздики, гладіолуси, дельфініуми, бамбук, а також тюльпани, хризантеми та жоржини. Оригінальним вибором будуть соняшники, агава і тропічні квіти.
Квіти в подарунок чоловікові краще вибирати фіолетові, темно-бордові, сині, білі, червоні - обов'язково насиченого відтінку, пастельні тони нам не підійдуть. За формою букет або композиція з квітів, що призначалася в подарунок чоловікові, повинна бути лаконічною (без зайвих прикрас), вертикальної (не пухнастою і не широкою, найкраще - витягнутої), з чіткими, строгими лініями.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення чоловікам на ювілей, в якому знаходиться 29 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

  • День народження улюбленого зятя

    День народження улюбленого зятя

    День народження улюбленого ... 2871

  • Що подарувати чоловікові

    Що подарувати чоловікові

    Що можна подарувати найдорожчій людині? Людині, з яким ти проводиш стільки часу (особливо вночі). В подарунках чоловікові є одна особливість - подарунок робиться із загального сімейного бюджету - тобто нібито чоловік сам собі і робить подарунок. Ось хай і вибирає. Тим ... 3734

  • Чи можна дарувати чоловікам квіти

    Чи можна дарувати чоловікам квіти

    Вибрати подарунок чоловікові - лише пів-справи, якщо хочеться бути оригінальним, а от якщо супроводити його букетом ... Тут як раз і виникає запитання: чи можна дарувати квіти чоловікам? На який ми збираємося детально ... 12789

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт