Feedback

Брейдер

14.06.2016 521

Брейдери працюють в салонах краси і перукарнях. З досвідом і стажем напрацьовується власна клієнтура, завдяки чому фахівець може працювати на дому і ні від кого не залежати.
В обов'язки брейдера входить плетіння дредів і кісок певним чином. Однак досвідчені фахівці часто розробляють власні схеми плетіння, рекомендують образи своїм клієнтам. Найчастіше за послугами брейдера звертаються юнаки та дівчата до 25 років. На виконання одного замовлення може йти від 2 до 12 годин, адже за правилами кісок має бути від 100 до 300. Зачіска тримається на голові протягом декількох місяців, після чого потрібне коригування. Все залежить від швидкості росту волосся, це індивідуально. Хороший брейдер володіє великим терпінням і старанністю. Він акуратний, у нього розвинена моторика пальців і хороший окомір. У фахівця не повинно бути алергії на хімічні засоби і захворювань опорно-рухового апарату.
Багато фахівців стверджують, що професія брейдера - це мистецтво, оскільки справжню афропрічёску може зробити тільки вмілий майстер і творча особистість. Робота дуже копітка, іноді на обслуговування одного клієнта йде до 12 годин. Однак заробіток брейдера цілком окупає витрачені сили.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день лікаря 2024, в якому знаходиться 42 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Лікар-дієтолог

    Лікар-дієтолог

    Лікар-дієтолог допомагає пацієнтам зміцнити здоров'я і значно поліпшити самопочуття за допомогою правильно підібраного харчування, а також режиму прийому ... 1658

  • Косметолог

    Косметолог

    Косметолог допомагає виправити естетичні недоліки шкіри за допомогою спеціальних препаратів або професійного ... 1508

  • Майстер манікюру

    Майстер манікюру

    Майстер манікюру (манікюрниця) пропонує послуги по догляду за шкірою рук і ... 5861

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт