Feedback

Тренер з фітнесу

14.06.2016 658

Посада тренера з фітнесу представлена ​​практично у всіх спортивних залах, фітнес-центрах, фізкультурно-оздоровчих центрах, санаторіях.
«Новачки» в спорті часто допускають багато помилок, прагнучи швидко досягти бажаного ефекту. Головне завдання тренера з фітнесу - визначити індивідуальне навантаження, правильно структурувати заняття, стежити за їх інтенсивністю і ефективністю.
Тренер може вести групові заняття і індивідуальні, може спеціалізуватися на аеробних заняттях, водних або заняттях на тренажерах.
Залежно від типу тренування і рівня підготовки підопічних тренер підбирає тип вправ і кількість підходів. Часто тренер консультує у виборі харчування і ведення здорового способу життя. Тренер з фітнесу повинен випромінювати позитивні емоції, бути комунікабельним, активним і енергійним, мати спортивну фігуру і відмінною фізичною підготовкою. Для багатьох тренер з фітнесу - це звичайний спортсмен з хорошою мускулатурою. Проте варто задуматися, яка повинна бути сила волі у людини, скільки повинно бути розуму, терпіння і наполегливості, щоб тренувати людей, добре виглядати і бути прикладом для інших.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день лікаря 2024, в якому знаходиться 42 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Лікар-дієтолог

    Лікар-дієтолог

    Лікар-дієтолог допомагає пацієнтам зміцнити здоров'я і значно поліпшити самопочуття за допомогою правильно підібраного харчування, а також режиму прийому ... 1658

  • Косметолог

    Косметолог

    Косметолог допомагає виправити естетичні недоліки шкіри за допомогою спеціальних препаратів або професійного ... 1508

  • Майстер манікюру

    Майстер манікюру

    Майстер манікюру (манікюрниця) пропонує послуги по догляду за шкірою рук і ... 5861

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт