Feedback

Масажист

14.06.2016 3537

Професія масажиста затребувана в лікарнях і поліклініках, фітнес-клубах і санаторіях, спортивних організаціях, масажних і СПА-салонах.
Головне завдання масажиста - дозовано, обережно і професійно надати механічний вплив на шкіру і м'які тканини без порушення суглобів і хребта. Мета такого впливу - поліпшення стану тканин і м'язів, кровопостачання, загального самопочуття.
Видів масажу існує неймовірна кількість, проте умовно вони діляться на: косметичний, спортивний і лікувальний. Найчастіше масажисти спеціалізуються на конкретних видах масажу. Незважаючи на те, що у всіх масажах використовуються схожі прийоми - розтирання, розминання, вібрації та ін., При різних зусиллях результат може бути абсолютно різним.
Масаж може бути швидким або повільним, збудливим або, навпаки, розслаблюючим, глибоким або поверхневим. Масажист може працювати руками або використовувати додаткові інструменти: камені, ігри, банки, щітки - все залежить від цілей.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день лікаря 2024, в якому знаходиться 42 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Лікар-дієтолог

    Лікар-дієтолог

    Лікар-дієтолог допомагає пацієнтам зміцнити здоров'я і значно поліпшити самопочуття за допомогою правильно підібраного харчування, а також режиму прийому ... 1666

  • Косметолог

    Косметолог

    Косметолог допомагає виправити естетичні недоліки шкіри за допомогою спеціальних препаратів або професійного ... 1508

  • Майстер манікюру

    Майстер манікюру

    Майстер манікюру (манікюрниця) пропонує послуги по догляду за шкірою рук і ... 5875

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт