Feedback

Мастер татуажа

14.06.2016 1732

Перманентний макіяж - це популярна косметична послуга, суть якої - введення особливих барвників у верхні частини шкіри обличчя.
За допомогою перманентного макіяжу можна надати певну форму губ, змінити відтінок обличчя, підкреслити лінії брів і очей. Тож не дивно, що найчастіше за такою послугою звертаються жінки.
Майстер татуажу досконально вивчає образ клієнта, підбирає колір барвників і оптимальну техніку нанесення. Потім малюється ескіз майбутнього макіяжу. Якщо запропонований варіант клієнта влаштовує, то майстер приступає до роботи.
На плечах фахівця лежить велика відповідальність. По-перше, не нашкодити здоров'ю клієнта. По-друге, виконати роботу максимально якісно і акуратно, оскільки перманентний макіяж видалити набагато дорожче.
У роботі майстра татуажу важливі такі якості, як: акуратність, хороший окомір, відповідальність, схильність працювати руками, хороші смак і сприйняття кольорів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день лікаря 2024, в якому знаходиться 42 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Лікар-дієтолог

    Лікар-дієтолог

    Лікар-дієтолог допомагає пацієнтам зміцнити здоров'я і значно поліпшити самопочуття за допомогою правильно підібраного харчування, а також режиму прийому ... 1679

  • Косметолог

    Косметолог

    Косметолог допомагає виправити естетичні недоліки шкіри за допомогою спеціальних препаратів або професійного ... 1514

  • Майстер манікюру

    Майстер манікюру

    Майстер манікюру (манікюрниця) пропонує послуги по догляду за шкірою рук і ... 5881

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт