Feedback

Програміст

16.08.2016 942

Програмістів цінують за прикладні навички та неординарне мислення. Програмісти можуть практикувати на дому, але частіше працюють в ІТ-компаніях, веб-студіях і організаціях, які потребують послуг програмування. Умовно професія програміста ділиться на три напрямки: прикладне, системне та веб-програмування.
Прикладні програмісти розробляють ПО для виконання конкретних завдань - поштові сервіси, редактори, ігри тощо. Основна робота - перенести математичну модель на алгоритм діючої програми. Системне програмування має на увазі створення операційних систем і інтерфейсів, а також їх модернізацію і підтримку працездатності. Веб-програмісти працюють з глобальними мережами (Інтернет). Програмують сайти, інтернет-сторінки і веб-інтерфейси.
Ініціативність, прагнення до самонавчання, неординарне мислення, терпіння і посидючість - якості, які відіграють важливу роль в діяльності програміста. Одночасно з цим необхідно враховувати розвиток сучасних технологій і вміти до них адаптуватися. Все це обумовлює цінність фахівця на посаді програміста і, безсумнівно, впливає на рівень оплати праці.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День програміста 2024, в якому знаходиться 24 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт