Feedback

Фахівець з інформаційної безпеки

10.06.2016 472

До функціональних обов'язків фахівець з інформаційної безпеки відносяться: встановлення та налаштування технічних і програмних засобів захисту, консультування користувачів пристроїв. Спеціаліст в області інформаційної безпеки затребуваний в будь-якій компанії, де потрібно 100% захист даних. Як правило, це комерційні організації, військові підприємства, державні компанії та т. Д. Обов'язки виконуються в офісі. Для забезпечення збереження конфіденційної інформації та запобігання витоку даних фахівця з інформаційної безпеки потрібно організувати комплексний захист.
Робота починається з аналізу існуючої системи і виявлення можливих інформаційних ризиків. Після цього фахівець зобов'язаний розробити і впровадити більш надійну систему, а саме: підібрати оптимальний варіант обладнання та програмного забезпечення, встановити, налаштувати і при необхідності навчити співробітників компанії дотриманню всіх норм.
Подальші обов'язки фахівця полягають в постійному моніторингу системи, складанні та коригуванні нормативної бази, навчанні нових співробітників, що відповідають за безпеку даних.
Успішний кандидат на посаду фахівця з інформаційної безпеки повинен володіти аналітичним складом розуму і чудовою інтуїцією. Одночасно з цим вміти з усіма знайти спільну мову.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День програміста 2024, в якому знаходиться 24 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт