Feedback

Авіамеханік

09.06.2016 568

Авіамеханікам необхідно стежити за станом повітряного судна, виявляти й усувати несправності, доповідати про готовність керівництва. Робота авіамеханіка полягає в технічному обслуговуванні літальних апаратів. Авіамеханіки повинні стежити за станом повітряного судна, виявляти й усувати несправності, доповідати про готовність керівництва. Найчастіше авіамеханіка можна зустріти в аеропортах і майстернях по ремонту авіадвигунів.
У загальному і цілому робота авіамеханіка полягає в підтримці хорошого технічного стану повітряних транспортних засобів. Обов'язки можуть відрізнятися в залежності від розряду.
Наприклад, авіамеханік другого розряду допускається до підготовчих і заключних роботх в обслуговуванні техніки: відкриття люків для огляду, переміщення спеціального спорядження, зовнішній огляд приладів, їх очищення та ін.
При третьому розряді фахівець допускається до виконання основних робіт: огляд устаткування, усунення будь-яких дефектів, зовнішнього мастила, монтажні роботи, збірка, розбирання, ремонт.
Відмінний окомір, відмінний слух, добре розвинене образне мислення, міцне здоров'я - якості, що відрізняють хорошого авіамеханіка. В роботі також не завадить дисциплінованість, швидка реакція і увага до дрібниць.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День авіації України 2024, в якому знаходиться 36 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Випробувач

    Випробувач

    Випробувач - фахівець з перевірки справності та зручності використання нових моделей машин і ... 970

  • Бортінженер

    Бортінженер

    Бортінженер - фахівець з контролю експлуатації повітряних засобів, а також по усуненню неполадок що ... 978

  • Авіадиспетчер

    Авіадиспетчер

    Авіадиспетчер відповідає за порядок повітряного руху, віддалено керує екіпажем повітряного судна, керує рухом в рамках своїх ... 999

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт