Feedback

Флайт-менеджер

08.06.2016 552

Флайт-менеджери працюють в штаті авіакомпаній. Робота флайт-менеджера ділиться на додаткову та рейсову. Перед польотом фахівець забезпечує збір всієї необхідної інформації, погоджує з диспетчерами використання повітряного простору, вирішує технічні польотні питання (наприклад, забезпечення паливом), планує маршрут за допомогою спеціального програмного забезпечення, отримує інформацію про метеорологічну обстановку. Безпосередньо в рейсі флайт-менеджер веде розрахунково-платіжні операції, забезпечує розміщення персоналу в готелях, веде переговори з компаніями з обслуговування літаком в портах, контролює виконання зобов'язань обох сторін за укладеними договорами, вирішує проблеми з прикордонними і митними службами.
У роботі флайт-менеджеру не обійтися без таких якостей, як: стійкість до стресів, високий рівень відповідальності, комунікабельність, здатність мислити нестандартно і приймати рішення в обмежений час, вміння концентруватися на дрібних деталях.
Знання, вміння, аналіз ситуації, визначення оптимального рішення в кожному окремому випадку, включаючи вибудовування взаємин з різними службами і людьми, накладає на флайт-менеджера великий тягар відповідальності і від його роботи залежить в цілому ефективність чартерних рейсів авіакомпанії ".

Пропонуємо Вам переглянути розділ День авіації України 2024, в якому знаходиться 36 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Випробувач

    Випробувач

    Випробувач - фахівець з перевірки справності та зручності використання нових моделей машин і ... 973

  • Бортінженер

    Бортінженер

    Бортінженер - фахівець з контролю експлуатації повітряних засобів, а також по усуненню неполадок що ... 982

  • Авіадиспетчер

    Авіадиспетчер

    Авіадиспетчер відповідає за порядок повітряного руху, віддалено керує екіпажем повітряного судна, керує рухом в рамках своїх ... 1006

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт