Feedback

Зоопсихолог

07.06.2016 501

Зоопсихологи затребувані в науково-дослідних центрах, на зоофермах, в інститутах. Багато ведуть приватний бізнес. Зоопсихологія - це, перш за все, розділ психології, яка вивчає поведінку тварин у різних ситуаціях. Як той чи інший вид розвивається в світі, як розвиваються його інстинкти, пам'ять, інтелект - все це вивчають зоопсихологи.
Фахівців часто можна зустріти в наукових центрах, ветеринарних клініках, фермах. Психолог вивчає поведінку тварин для виявлення і усунення проблем з поведінкою, розвитком або дресируванням.
До допомоги зоопсихолога вдаються і приватні власники тварин. Для більшості з них тварини - частина родини. Так, проблеми виховання, харчування, поведінки домашніх вихованців їх цікавить не менше, ніж поведінка власних дітей. Хороший спеціаліст вивчить поведінку тварини, вкаже на наявні проблеми та їх можливі причини, потім підкаже, що робити.
Психологи, психотерапевти, психотерапевти і психіатри - всі вони допомагають людям у різних ситуаціях. У тварин, навіть найбільш високорозвинених, наприклад, людиноподібних мавп, душевна організація все-таки простіша, ніж у людей. І фахівець з поведінки тварин може поєднувати в собі відразу всі напрямки. Це залежить від широти його інтересів. Він може вивчати поведінку, наприклад, мурах, мавп чи вовків. Він може «лікувати» порушення поведінки у тварин в зоопарках. А може займатися поведінкою собак і його корекції ».

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників ветеринарної медицини 2024, в якому знаходиться 15 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт