Feedback

Фелінолог

07.06.2016 726

Найчастіше фелинологи працюють в лабораторіях і розплідниках, організовують виставки або викладають на фелинологических курсах.
Фелинологи - це великі любителі кішок, яким вдалося захоплення перетворити на справу життя. У професії представлено кілька напрямків: експерти-фелинологи, керівники розплідників, судді-фелинологи.
Експерт-фелінолог - це справжній знавець кішок. Він може з легкістю визначити, чи відноситься тварина до тієї чи іншої породи. До спеціаліста часто звертаються з метою виділити «перспективного» кошку з точки зору розведення.
Щоб стати суддею-фелинологами, необхідно отримати відповідну ліцензію, яку видають після закінчення платних курсів. Суддя повинен на «відмінно» знати стандарти порід, розроблені Всесвітньою федерацією кішок (WCF). Цей документ містить детальну інформацію про особливості голови, лап, шиї, хвоста, тіла, вовни і забарвлення. Тут же дається шкала балів для оцінки з докладною розшифровкою.
Керівниками розплідників найчастіше є власники породистих кішок. Це фахівці з розведення та селекції тварин.
У професії фелинолога, перш за все, важливі любов до кішок, доброта і відповідальність, прагнення до підвищення рівня знань і читання професійної літератури. Професія протипоказана кандидатам з алергією на домашніх тварин.
Все пов'язано зі зрослим інтересом до породистим кішкам, а також відкриттям численних розплідників, виставок та асоціацій. Найчастіше на посади можна зустріти жінку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників ветеринарної медицини 2024, в якому знаходиться 15 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт