Feedback

Хто такий банкір?

01.06.2016 1276

Це людина, яка здійснює безпосередній вплив на діяльність банку або володіє ним і має чималий досвід у банківській сфері. Це топ-менеджери, такі як голови правлінь, їхні заступники, а в системних великих банках до даної категорії можна віднести і начальників департаментів. Основними плюсами в даній професії є те, що талановитим і кваліфікованим спеціалістам досить реально зробити швидкий кар’єрний злет, також спеціаліст може самостійно обирати шлях свого розвитку і отримавши досвід за одним напрямом згодом змінити його на суміжний. Хоча є і значні мінуси це висока відповідальність, відсутність права на помилку, ненормований робочий день.
«Банкір» повинен бути ерудованим, відповідальним, порядним, разом з тим комунікабельність, харизматичність, вміння знаходити підхід до різних людей та дисциплінованість достойно завершують образ успішного банкіра.
Сучасний банкір повинен мати хорошу професійну освіту та вміти розбиратися не лише в людях, а й у житті і психології людей.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День банкіра в Україні 2024, в якому знаходиться 34 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Автослюсар

    Автослюсар

    Автослюсар займається діагностикою автомобілів, а також їх ремонтом, виконуючи вказівки ... 2833

  • Банківський касир-операціоніст

    Банківський касир-операціоніст

    Касир-операціоніст - фахівець з контролю взаєморозрахунків з клієнтами, вносить зміни в базу даних при надходженні і зняття ... 1315

  • Хто такий банкір?

    Хто такий банкір?

    «Банкір» – це об’єднавче поняття, що пов’язане з місцем роботи в банку, але не обмежується лише ... 1273

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт