Feedback

Що подарувати архітектору?

04.05.2016 1595

Питання вибору подарунка завжди актуальне, а для архітектора це ціла проблема. В цього погані пропорції. Навіщо воно мені? Не красиве поєднання кольорів. І що з ним робити? Звісно такого не хочеться почути під час вручення подарунку. І звісно не хочеться, щоб Ваш подарунок припадав пилюкою в дальньому кутку шафи. Це список самих актуальних подарунків для архітектора

1. Канцтовари. Це беззаперечно найкращий подарунок для архітектора. Всі люблять якісні канцтовари. Хороший механічний олівець, набір рапідографів, лінійки, резинки, папір, картон, різак, пера, і це далеко не повний перелік абсолютно звичайних речей, котрі сподобаються архітектору. Звісно бажано робити такі подарунки “з розумом”, наприклад не дарувати кульман архітектору, що не креслив олівцем ще з університету, та живе в однокімнатній квартирі. А якщо подаруєте, наприклад хороший олівець, він точно почне робити більше ескізів.

2. Книга. Тут ніби все зрозуміло. Книга – найкращий подарунок. Але є один нюанс. Книг на архітектурну тематику, справді хороших, дуже мало, майже всі на англійській мові, по високій ціні, та знайти їх не так вже і легко. Тому хороша книга про архітектуру на вагу золота.

3. Конструктор. Може тут я і помиляюсь, але всі архітектори полюбляють сам процес складання конструктора, та різноманітних головоломок. Я не кажу Вам дарувати архітектору набір великиких кубиків для дітей. Навіть звичайного Lego Architecture буде достатньо.

лего архітектура8

4. Техніка. Звісно всі люблять всякі прикольні гаджети, і дівайсіки. Але архітектору багато які технічні новинки просто необхідні. Графічний планшет, зручна мишка, великий монітор, зовнішній жорсткий диск, новий процесор, або відео карта. Але перед покупкою обов’язково перевірте, чи воно йому потрібне.

5. Виготовлене своїми руками. Якщо у Вас руки ростуть не з того місця не впадайте в відчай. Архітектору буде важливіше не якість виконання, а оригінальна ідея. Не заганяйте себе в рамки роблячи рамку для фото (вибачте за тавтологію)

6. Одяг. Тут найважливіше смак та практичність. Краще Ви подаруєте ще одну білу сорочку, до колекції з 10 таки ж самих, котрі він носить кожен день, чим рожеву, котру він ніколи не одіне.

7. Спортивне знаряддя. Це ніби і виглядає як натяк, але як не крути майже всі сучасні архітектори ведуть мало рухливий спосіб життя. Навіть звичайний еспандер стане в пригоді.

8. Аксесуари. Тут як на мінному полі. Крок в ліво, крок в право, і подарунок буде вічність припадати пилюкою. Так само як з одягом, краще звертати увагу на аксесуари, котрі він, вона вже носить.

9 . Елементи інтер’єру. З однієї сторони, навіщо архітектору дарувати таке? Він і так знає як має виглядати його помешкання, робоче місце, ванна, кухня та все інше. В тому то і справа. Знає. Наскільки показує практика знати, як має виглядати твоя квартира і обставити її таки чином, це абсолютно різні речі.

10. Подорож. Звісно це завжди буде хорошим подарунком. І не дивуйтесь, якщо замість шуму моря, або співів туземців, архітектора більше буде цікавити велика ширина прольоту балки, та форма оцієї цікавої споруди. А насправді не обов’язково їхати в далекі краї. Цікаві місця можна завжди знайти “під носом”.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Всесвітній День архітектора 2024, в якому знаходиться 2 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: coob





Цікаві статті

  • Що подарувати архітектору?

    Що подарувати архітектору?

    Питання вибору подарунка завжди актуальне, а для архітектора це ціла проблема. В цього погані пропорції. Навіщо воно мені? Не красиве поєднання кольорів. І що з ним робити? Звісно такого не хочеться почути під час вручення подарунку. І звісно не хочеться, щоб Ваш подарунок ... 1592

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт