Feedback

Як привітати начальника з Новим роком

20.09.2013 3962

Якщо напередодні свята прийнято проводити загальні збори новорічне, а колектив досить-таки молодий і з почуттям гумору, нехай до вас у гості завітає Дід Мороз і після вітальних слів подарує кожному новорічний подарунок. У тому числі і начальнику (побільше). А вже в цей мішечок разом з цукерками покладіть ваш сюрприз — запонки в красивій коробці, портсигар або візитницю.
Можна організувати загальне привітання начальників всіх відділів офісу. Зібрати їх в окремому приміщенні (одне це вже викличе інтерес). Вітати в цьому випадку повинні будуть не Діди Морози, а Снігуроньки. Можна прочитати вірш, які вони у вас чудові, що кожен ас своєї справи. Спробуйте обіграти привітання, ніби старий Дід Мороз втратив Снігуроньку і повинен її вибрати серед присутніх дам, а начальники нехай допомагають Снігуроньок проходити жартівливі випробування. І в кінці кожен за свою працю отримує подарунок.
Співати колядки, кружляти в хороводі сніжинок, виконувати частушки бабок-Ежек — все це, безумовно, цікаво і напевно потішить вашого начальника. Тут головне — не перестаратися: не варто з десяти частівок п’ять співати про зарплату або про речі, яких в офісі немає, але всі хотіли б мати (наприклад, кондиціонер або безкоштовний Wi-Fi). Навпаки, приділіть більше уваги тому, який у вас дружний і веселий колектив на чолі з цим самим начальником. Розкажіть про його рисах або хобі, похваліть за стриманість і мудрість.
Заздалегідь надішліть по електронній пошті запрошення начальнику на новорічне свято від самого Діда Мороза. Співробітники можуть надіти цікаві новорічні костюми і поставити жартівливу сценку-казку про те, як створювалася фірма і як нелегко доводиться нинішньому начальнику утримувати її на плаву, залучаючи нових клієнтів і нові замовлення. Погодьтеся, головний бухгалтер, наприклад, у ролі навченої роками черепахи Тортилли, а молодий програміст в ролі Буратіно викличуть інтерес і сміх у всіх учасників і глядачів постановки. Наприкінці вручите начальнику ключ — символ нового життя та нових досягнень.
Якщо говорити про подарунки, приготуйте шарж-портрет в образі звіра — символу наступаючого року. Правда, є актуальним подарунок буде тільки в тому випадку, якщо у начальника гарне почуття гумору або настає рік могутніх тварин — тигра або дракона. В іншому випадку, голова начальника, домалював півневі або, скажімо, бику, навряд чи порадує і повеселить, навіть якщо він і народився в цей рік.
Також можна подарувати начальнику календар на 12 місяців: на кожному аркуші з календарем на певний місяць розмітити цікаву фотографію співробітника, у якого день народження в цьому місяці або відповідний знак Зодіаку. Внизу пустіть смішний або дотепний афоризм про роботу або цитатою, яку в офісі все знають.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Як просто





Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт