Feedback

Чи можна дарувати годинник?

19.09.2013 3096

Ще іноді намагаються пов'язати стрілки годинника з гострими предметами, які теж не рекомендується дарувати - мовляв, це знак загрози здоров'ю людини. Часом навіть намагаються стверджувати, що годинник є символом швидкоплинності часу і того, що відведений нам термін життя невблаганно прагнути до кінця, тому не варто нагадувати близьким людям про це.

Якщо ж подивитися правді в очі, то годинник це всього лише інструмент для вимірювання часу. Для засудженого на страту вони відраховують останні миті його життя, а для майбутньої матері - час, через який її малюк з'явиться в цьому світі. Комусь годинники потрібні як прилад, інший буде використовувати їх як прикраси. З емоційної точки зору доречність годинника в якості подарунка залежить тільки від особистих переваг обдаровуваного.


Практична сторона використання годинника в якості подарунка.
Деякі люди сприймають спробу подарувати їм годинник як натяк на те, що вони не в ладах з часом і вічно запізнюються. Це дійсно може послужити вагомою причиною для серйозної образи. Якщо у людини вже є годинник, а ваш подарунок їх перевершує в чому-небудь, це може виглядати, як спроба виставити його некомпетентним - мовляв, навіть таку буденну річ, як годинник, не зміг себе самостійно вибрати. Ну і звичайно, особливу увагу треба приділити дизайну годин, адже, як кажуть, на смак і колір товаришів немає.
З іншого боку, годинник - практичний і потрібний прилад для постійного використання. Тобто, даруючи годинник, ви підносите людині дійсно корисну річ, а не чергову дрібничку. Особливо це актуально, якщо мова йде про великі підлогових або вбудованих в меблі годинах. Вони одночасно є солідним прикрасою інтер'єру і корисним пристроєм - головне щоб в житло обдаровуваного знайшлося для них підходяще місце.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження колегам по роботі, в якому знаходиться 221 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подарунок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт