Feedback

Дитячі подарунки: тонкощі вибору

21.07.2021 4103

Святкові миті бувають не тільки в житті дорослих. а й дітей. Однак. як показує практика. вибрати дитячий сюрприз набагато складніше. ніж догодити вже сформованому смаком дорослої людини.

Згадайте. напевно у Вашому житті було кілька ситуацій. коли вибір подарунка був особливо болісним. Погодьтеся. знайти підхід до дитини. зрозуміти його психологію. а також підібрати відповідний ключик - непросте завдання. Здається, що треба самому бути трохи дитиною в душі і шибеником в серці. щоб зрозуміти мрії та сподівання дітей.

Отже, що подарувати дитині? Про це ми з Вами і поговоримо в цій статті.

Тонкощі вибору дитячого подарунка



Що найчастіше Вам доводилося дарувати племіннику. синові або дочці? Як показує практика. найпопулярніша відповідь - іграшки. Дійсно. достаток м'яких іграшок. ляльок "Барбі" і інших аналогів. а також машинок. солдатиків і інших виробів полонять свідомість і не тільки дитяче!

Однак вибір дорослого повинен відрізнятися якоїсь усвідомленістю. а не вмінням слідувати емоційним поривам. Це означає. що вибираючи. Ви повинні орієнтуватися на користь сюрпризу. Так. звичайна м'яка іграшка може мати розвиваючий характер для зовсім маленької дитини - до 3 -х років. А ось подарувати таку річ 10 -річному хлопчику чи дівчинці не зовсім доцільно.

Отже, на яких подарунках слід зробити акцент? Рекомендуємо Вам завжди читати вкладиш із зазначенням вікової категорії дітей. для яких ця іграшка підходить.

Ви побачите. що вибір стане набагато простіше. М'які іграшки в цілях безпеки дарують зовсім маленьким. пластмасові вироби підходять для дітей від 5 років. Відмінний варіант - конструктор. який дозволить розвинути логіку, мислення. відчуття форми і простору. Проте остання ідея підходить тільки дітям після 12 років. в більшості випадків.

Подарункові ідеї для дітей



Чи існують сюрпризи. які можуть припасти до смаку всім малюкам? І чи так важливо завжди враховувати вік одержувача? Безумовно. з будь-якого правила завжди є винятки.

Наприклад. подарунковий сертифікат на враження. Хтось скаже. що це більше сюрприз для батьків. ніж для дітей. і будуть неправі. Адже дарувати слід саме майстер -класи спільного характеру. Так. можна зробити красиву глиняну статуетку. попрацювавши з малюком за гончарним кругом. Чим ні пригода?

Ще гарна ідея - дитячий ноутбук. Оригінальне рішення для всіх віків! Справа в тому. що ноутбук може розташовувати різної програмної насиченістю. що дозволяє підібрати захоплюючі ігри й навчальні програми для дітей будь-якої вікової категорії.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на 5 років, в якому знаходиться 73 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт