Feedback

Що подарувати на срібне весілля друзям?

15.04.2014 2118

5 років спільного життя - не жарт, інтервал великий. Особливо щасливе ваше серце за друзів, які разом рука об руку дійшли до срібного кордону. Що подарувати на срібне весілля друзям, якщо вас запросили на таке велике дійство?
Подарунок друзям тематичний

Звичайно, якщо двадцять п'ять років шлюбу асоціюють в народі з сріблом, то й подарунок повинен бути відповідним. Наприклад, дорогий срібний свічник з масивної різьбленням або прикрашений напівдорогоцінним камінням з роками стане сімейною реліквією. Також як і наступні варіанти подарунків:

Сервіз настільного срібла, як приладів, так і інших елементів посуду. Чаші, салатниці, бокали зі скла з срібними ніжками і, звичайно, ложки - вилки - напевно, самий класичний подарунок друзям на срібне весілля.

Срібло у вигляді прикрас - досить ризикований варіант презенту. Адже, по-перше, можна не вгадати з розміром кілець або зі смаком, а по-друге, тільки найближчим друзям можна робити такий дорогий і інтимний подарунок. Проте, кращим варіантом стане пара браслетів або підвісок у формі половинок серця.

Статуетка, замовлена ​​в майстерні і символізує їх союз - кращого подарунка придумати складно.

Дзеркало у срібній оправі на туалетний столик, яким зможуть користуватися обидва з подружжя.

Дорогоцінний метал може послужити подружжю і у формі брелоків на ключі, що, до речі, стане вельми корисним і стильним варіантом подарунка.

Подарунок друзям на річницю весілля

Якщо ж не говорити про те, що на 25 років подружнього життя дарують тільки подарунки зі срібла, можна знайти ще масу цікавих варіантів. Серед яких - романтична вечеря в ресторані. Подумайте, що якщо за рутиною робочих днів жоден з них не знаходить часу зводити іншого розважитися? А ви подбаєте про все самі і візьмете на себе роль організатора романтичного застілля. Виберіть місце і оплатіть депозит, нехай до їхнього приходу на столі стоїть пляшка вина з сиром і фруктами, а решту вони виберуть самі.

Повертаючись до матеріальних подарункам: йдеться про цінності, які ви можете подарувати. Нехай почуття, які зберігаються роками між подружжям, знайдуть підтвердження в картині, вазі або іншому творі мистецтва, подарованому вами. Для себе відзначайте стиль інтер'єру при виборі подарунка: чи впишеться в яскравий модерн класичний пейзаж у золотій рамі, який ви збираєтеся піднести?

Нарешті, нікуди нам не дітися і від побутових потреб. До цих пір найпопулярнішим придбанням серед подарунків друзям залишається побутова техніка. Тут можна вибрати прилад на будь-який гаманець і смак, але добре було б спочатку уточнити у подружжя, чого саме їм не вистачає. Пароварка або кавоварка змогли б полегшити життя вранці, новий маленький телевізор в спальню або ноутбук для спільного користування - скрасити вечірнє дозвілля. Так що, якщо не знаєте, що дарувати, вирушайте в магазин побутової техніки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт