Feedback

Як провести Новий рік у колі сім’ї

19.09.2013 2892

Отже, Новорічний стіл накритий, а за ним зібралися саме ті, кого ви дуже любите — друга половинка, можуть бути, батьки, брати, сестри і ваші діти. У цей довгоочікуване свято всі чекають дива, тому потрібно створити відповідну атмосферу у всьому. Новорічна сервіровка стола не повинна нагадувати ту, яку звикли бачити на інших сімейних святах. Купуйте яскраві святкові серветки на новорічну тематику, прикрасьте скатертину, розмістіть по центру стола сувенір у вигляді маленької ялинки або веселуна Діда Мороза. Можна пофантазувати на кухні і створити шедеври — фаршировані яйця-сніговики, викласти салати у формі символу року або ялинки. Такі їстівні вироби створять святковий настрій навіть на столі, а дітям сподобаються і піднімуть апетит.
Інтер’єр прикрашають відповідно. Ялинка — обов’язковий атрибут. Якщо ви проти вирубки зелених насаджень, діставайте свою щорічну штучну красуню, але для повного ефекту придбайте ароматизатор із запахом хвої. Не забудьте прикрасити й весь будинок, щоб свята чекав кожен його куточок.
Святковий настрій вами створено, залишилося його тільки підтримувати протягом вечора. Для цього варто запросити до будинку Діда Мороза. Це, звичайно ж, чудово, що щороку він кладе дітям подарунки під ялинку до ранку, але якщо сьогодні він з’явиться, поки вони не сплять, то цю зустріч діти запам’ятають надовго і у них будуть найяскравіші враження. Для маленьких дітей Дідом Морозом може бути і сусід, але хлопців не проведете, тому його потрібно запрошувати зі сторони, тільки за чиєюсь рекомендацією. Заздалегідь вручите йому довгоочікувані подарунки дітям, саме ті, про які вони мріяли. Після цього всі можуть також обмінятися подарунками, адже на Новий рік без них не можливо.
Щоб повеселитися, потрібно заздалегідь продумати святкову шоу-програму. Придумайте якісь вікторини, конкурси. Непогано, якщо у вас є караоке, яке в комплекті з диском новорічних пісень принесе всім задоволення від сімейного співу. В якості призів купите кілька дрібних новорічних брелків, свічок, сувенірів, які стануть чудовим заохоченням за участь.
І дітям, і дорослим сподобається ідея балу-маскараду. На Новий рік нехай всі перетворяться в казкових персонажів. Можна обмежитися масками, які буду найоригінальнішими і веселими, якщо зробити їх своїми руками, разом з дітьми або чоловіком. Також не забудьте про феєрверки. Не обов’язково викладати за них пів місячної зарплати, але купувати необхідно в магазині, де є сертифікати якості. І пам’ятайте про техніку безпеки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Як просто?





Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт