Feedback

Що подарувати коханій на День Народження?

04.09.2014 1744

Наближається зазначена на календарі дата і закохані дівчата знову хвилюються, бо не знають, що подарувати коханому на День Народження. Необхідно вибрати презент, який доставить молодій людині задоволення, не буде банальним і впишеться в бюджет.

Так, вибір хорошого подарунка справа не проста, а коли мова йде про привітання коханої людини, то ставати особливо важко. Але не сумуйте, за допомогою наших рад і оригінальних ідей ви обов'язково зробите правильний вибір.

Передати ваші почуття допоможе святкова красива листівка, а гарний подарунок підніме настрій і зробить торжество незабутнім.

Пускаючись на пошуки того, що подарувати коханому День Народження, озбройтеся терпінням - пошуки можуть затягнутися на довго, особливо якщо в голові немає підходящих ідей. Ваш презент улюблений запам'ятає надовго, тому потрібно постаратися і не розчарувати його. Можемо починати.

Що можна подарувати на День Народження коханому? Список ідей подарунків

Приємні дрібниці

Коханій людині обов'язково сподобаються милі романтичні штучки, які будуть нагадувати йому вас, тому в пошуках того, що подарувати на День Народження коханому зверніть увагу на:

1. Картина з кристалів Сваровські для закоханих;

2. Настільна лампа у формі серця;

3. Футболка «Я люблю» з фотографією;

4. Настінний годинник без цифр «закохані годин не спостерігають»;

5. Зліпок рук з гіпсу;

6. Лазерна миша у формі автомобіля;

7. Брелок, що складається з двох половинок серця з флешкою;

8. Говорящий будильник;

9. Магнітна фоторамка;

10. Набір келихів «для закоханих»;

11. Подушка «для двох»;

12. Парасолька для закоханих;

13. Гуртки «М і Ж».

Романтичні сюрпризи

Ніщо не висловить ваші почуття краще, ніж романтичні приємні сюрпризи, такі як:

1. Фотосесія для двох;

2. Романический вечір в темряві;

3. Вечеря під звуки скрипки;

4. Тайський масаж для двох;

5. Пікнік на даху;

6. Катання на конях;

7. Подорож на річковому кораблику;

8. Похід в турецьку лазню удвох;

9. Урок дайвінгу на двох;

10. Майстер клас гончарного мистецтва;

11. Вечеря в японському ресторані;

12. SPA - бруду;

13. Феєрверк «я тебе люблю»;

14. Літаючий ліхтарик «серце».

Ігри в подарунок для коханої

А для того щоб весело провести свято вдвох або в приємній компанії, подаруйте на День Народження коханому забавні і захоплюючі ігри.

1. П'яна рулетка;

2. Кубики з еротичними картинками;

3. Костюми для рольових ігор;

4. Гра «твістер»;

5. Еротичні фанти;

6. Гра «пляшечка»;

7. Покер на роздягання.

Також можна подарувати в цей день різні аксесуари, предмети гардероба, речі, які стануть в нагоді на роботі або для хобі молодої людини. Можна піднести молодій людині ювелірні прикраси, наручний годинник або стильний ремінь. Якщо молода людина носить краватки, то набір з п'яти краваток на кожен день йому обов'язково знадобиться. Можна придбати для коханого оригінальне нижню білизну або махровий халат.

Піднести свій презент теж можна оригінально. Наприклад, влаштувати щось у вигляді «пошуку скарбів», це не тільки збудить сильний інтерес у коханого, але і добре розважить вас. Також можна залучити друзів, родичів і придумати веселі розіграші. Але і тут необхідно бути обережними, якщо ви не впевнені, що іменинник захоче брати участь у вашій затії, краще подарувати свій презент у традиційний спосіб.

Кохана людина, швидше за все, захоче, щоб у цей день з ним поруч були його друзі та рідні, не варто в цьому йому перешкоджати, а для того щоб провести час наодинці і насолодитися один одним, можна вибрати інше, більш відповідне час.

Молодій людині напевно буде приємно отримати в дар презент зроблений вами власноруч. Але якщо ви нічого не вмієте, турбуватися не потрібно, адже будь-яка дівчина зможе красиво оформити квартиру, написати на плакатах поздоровлення і прикрасити приміщення повітряними кулями - а це вже повноцінний сюрприз. Дуже важливо побажати своїй коханій людині щастя, адже теплі слова здатні порадувати не менше, ніж правильні презенти. Тому у виборі того, що подарувати коханому на День Народження не сумнівайтеся, головне для нього - ваша любов!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для закоханих, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт