Feedback

Що подарувати хлопцеві на першому побаченні?

04.09.2014 832

Питання руба: чи припустимо взагалі робити подарунки чоловікові на першому побаченні? Тут потрібно розглядати процес з точки зору ментальності та етикету. У деяких країнах взагалі обов'язково дарувати чоловікам презент - наприклад, в Японії, на знак хоча б пошани чи в деяких південних країнах. А у нас чомусь вважається, що якщо дівчина прийшла до хлопця з подарунком - вона його містить. Квіти подарувала - взагалі кошмар і чорний штамп. Так що подарувати хлопцеві на першому побаченні, щоб це виглядало безневинно і в той же час, жестом від чистого серця?
Hand made
Чим ще може здивувати рукодільниця і зацікавити чоловіка? Мовляв, дивись, яка я майстриня, і значить - в усьому іншому теж здивувати зумію (мова про смачне борщі, а ви про що подумали?). Подарувати можна все, що завгодно, і що у вас добре виходить:
Якщо ви художниця, намалюйте його портрет - для чоловіка це немов корону на голову відрізати. Його увічнюють в історії, та не хто-небудь, а кохана.

Любіть розмальовувати футболки та чашки акрилом? Сам бог велів спорудити чашечку для свого судженого. Він оцінить подарунок з теплом і обов'язково похвалиться друзям.
Зима? Холоду? Зв'яжіть йому рукавиці або шкарпетки. Не бачив світ ще такого чоловіка, який б не розчулився від такого подарунка. А можете вбити відразу двох зайців і зв'язати «рукавиці для закоханих» - якщо подарувати хлопцеві на першому побаченні саме такі, йому доведеться ходити з вами за руку ще не одну зустріч.
Смачно готуєте? Приходьте на зустріч з коробкою печива або кексів, або, якщо це теплу пору року - підготуйте все для пікніка. Ось це дійсно гарний жест і вірний шлях до серця чоловіка.

Дарувати квіти - доречно?
Він гарний, як Аполлон, і ви впевнені, що він прийде на побачення з оберемком троянд. І вам так хочеться висловити свою вдячність і закоханість жестом-. На жаль, у нашій країні це не вважається нормальним, але ніхто не засудить дійсно щирий, зі смаком підібраний букет.

Якщо ви хочете подарувати хлопцеві квіти, нехай це буде одна маленька троянда (маленька - підкреслити) яскраво-червоного або білого кольору. Це буде виглядати, немов традиція середньовіччя, і все, що залишається щасливому Ромео - засушити її між сторінок довідника автомобіліста на пам'ять про перший день вашої зустрічі.

Також підходить уявлення квітів в іншій формі: сплетіть милому вінок, ніби як - невинне заняття під час бесіди, а потім одягніть його на голову. Чоловік майже напевно не зніме його відразу ж, а потім - він все одно зів'яне, виконавши свою функцію.

Подарунок з фен-шую
Мається на увазі, звичайно, не червоні ліхтарики і монетки з дірочками. Просто вам знайомі його хобі. Ви здавна придивлялися один до одного, і коли він запросив вас на побачення (нарешті зважився), вам захотілося підкорити його галантним увагою.

Отже, він колекціонує кошенят? Захоплюється покером? Вирощує хризантеми або просто подорожує по світу (счастлівчік!) - подаруйте щось пов'язане з його інтересами. Маленька статуетка, кишенькова книжечка рад чи красивий, але в міру дорогий шкіряний блокнот. Це буде виглядати не так романтично, як квітка, але зате з ходу розповість чоловікові про вашої уважності, дбайливості і готовності розділити його інтереси.
І до речі, подарунок у вигляді квитків на футбольний матч - обеззброюючий хід, після якого будь-який чоловік, мало-мальськи поважаючий ігри з м'ячем, покірно ляже до ваших ніг і вислухає капризи з вашого боку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для закоханих, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт