Feedback

Що подарувати хлопцеві на 20 років?

04.09.2014 1071

Напевно, у кожного в житті є приятель (або родич), який готується переступити через бар'єр мужності і відзначити свій перший значимий ювілей. Йдеться про двадцятиріччі в житті чоловіка - вік цілком свідомий і дорослий, і проте, окрилений романтизмом юності. Що подарувати хлопцеві на 20 років - короткий посібник для тих, хто шукає ради.
Час нового життя

Отже, в 20 років наступають серйозні зміни - і стосуються вони не лише зовнішності. Втім, можна загострити увагу саме на ній і визначити вибір подарунка у бік засобів по догляду або одягу.

Наприклад, ніколи не буде зайвим набір приладдя для гоління дорогої марки або вишуканих але стильних лосьйонів до і після гоління. Молода людина повинна навчитися доглядати за своєю шкірою з ранніх років. Також незайвим буде подарувати краватку - їх у гардеробі чоловіка ніколи не буває багато. А тут ще настає час ділових зустрічей і співбесід, відвідування сесій. Загалом, що подарувати хлопцеві на 20 років - вирішено.

Але не поспішайте, давайте розглянемо ще декілька варіантів оформлення подарунка. Все залежить від бюджету і від відносин того, хто дарує до іменинника. Наприклад, рідні повинні зробити пам'ятний подарунок - це може бути портфель з дорогої шкіри, хороший смартфон або планшет, дизайнерський костюм. Хлопчик зрадіє «дорослим» подарункам - у цьому віці він офіційно вимагає свого визнання як чоловіки.

Хобі та інтереси
У цьому віці у юнака з'являється маса нових інтересів, до яких треба вміти придивлятися. Так, якщо хлопець любить відвідувати спортзал або є завзятим фанатом футболу - незайвим буде замовити уніформу улюбленого клубу з нанесенням прізвища та імені «гравця». Хтось скаже - хлоп'яцтво, але якість виробу визначає задоволення від володіння ним.

Якщо ви задумалися, що подарувати хлопцеві на 20 років, будучи його дівчиною - напевно, ви знаєте його краще, ніж хто б то не був. Відмінно продуманий романтичну вечерю при свічках з смачним меню (бажано, власноручного приготування) і природно, пристрасне продовження - зараз ніхто цього не соромиться. Можна разом з тим подарувати йому пару квитків у кіно або на футбольний матч, щоб остаточно довести свою відданість його інтересам.

Прикольні подарунки
Презенти від друзів на двадцятиріччя повинні відрізнятися лише оригінальністю і почуттям гумору - коли ще думати, що подарувати хлопцеві на 20 років? Нехай це будуть смішні сімейні труси або нарізка відео прихованої камери, спостерігала за ним. Вся компанія отримає масу позитивних емоцій.
Ніколи не пізно, і в даному випадку - вже не рано подарувати дорогий алкоголь. Хоч у нас в країні і вживають спиртні напої з 21 року, але всі чудово знають, що це формальність. Пити дешеві напої на лавочках - пішло і вульгарно, а ось подарувати дорогий віскі з тією умовою, що відкриється пляшка рівно через рік, на 21років - символічний і красивий жест від друзів.

Можна підібрати хлопцеві забавний чохол для смартфона або планшета, а також іменну флешку, на якій буде записаний прикольний файл-привітання. Взагалі - чим більше фантазії проявляють друзі, тим цікавіше подарунок, і справа не в ціні, а в душевному піднесення.

Гаманець або ...
Насправді, зараз модно (а може, і правильно) стало серед молоді дарувати один одному гроші. Що ж, хлопець купить на них яку-небудь дрібничку або промотає їх в цій же компанії. Але ж можна звернути грошовий подарунок в корисний абонемент.
Даруйте подарункові сертифікати. Наприклад, на відвідування бару, де включено кілька страв і напоїв - хороша підмога при виборі місця зустрічі свята. Ще одна ідея з приводу того, що подарувати хлопцеві на 20 років, це абонемент в спортзал, басейн або лазню - ось істинно чоловіче проведення часу. І друзів не забуде покликати!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для закоханих, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт