Feedback

Що подарувати хлопцеві на 19 років?

04.09.2014 2614

І, так, вашому молодій людині або просто другу скоро виповниться 19 років. Перед вами постає питання, що подарувати хлопцеві на 19 років. Давайте почнемо з того, що вже сам вік дає нам величезний простір для того, щоб вибрати ідеальний подарунок. Адже саме в цьому віці хлопцям ідеально підходять як оригінальні ультрамодні молодіжні аксесуари, так і класичні чоловічі речі. Але, щоб вибрати подарунок хлопцеві на 19 років, вам все ж доведеться трохи постаратися. Адже ви ж хочете, щоб подарунок для вашого близької людини був найкращим? Ну, давайте тоді почнемо з самого приємного, з того, без чого не обходиться не один свято.
Приємні дрібниці
Якщо ви плануєте піднести хлопцеві на 19 років не дуже дорогий, можна сказати символічний подарунок, то можна подарувати йому пивну або звичайну кружку. Але не просту, а оригінальну. Така гуртка може мати незвичайну форму або напис. Наприклад, ви можете подарувати йому кухоль для чаю, на яку буде нанесено ваше спільне фото і напис у вигляді короткого привітання. Можна подарувати пивний келих, на якому буде красуватися напис «Самому кращому чоловікові», і навіть якщо ваш хлопець не п'є пива, йому буде дуже приємний такий подарунок, він зможе поставити його на полицю серед інших сувенірів, і щоразу, дивлячись на цей келих згадуватиме про вас. Відмінним зворушливим подарунком може стати фото календар, за участю іменинника і всіх його близьких людей.

Що ще з приємних дрібниць буде доречно піднести хлопцеві на 19 років. Якщо хлопець курить, то можете подарувати йому витончену і незвичайну попільничку. У сувенірних магазинах або відділах ви можете знайти попільничку самої химерної форми. Вона може бути виконана у формі оголеної дівчини, черепа, м'яча або смайлика. Можете подарувати хлопцеві і хорошу запальничку або ароматичний тютюн.

Корисні подарунки
Відмінним подарунком для хлопця 19 років може стати мобільний телефон. Нфо перед тим як купити таку дорогу річ, переконайтеся, що вона дійсно йому потрібна. Якщо хлопець користується старенької моделлю, яка, наприклад, перейшла до нього від старшого брата або батька, то такий подарунок буде як не можна до речі.

Тепер давайте поговоримо про корисні подарунки, якщо до 19-ти років молода людина вже встиг обзавестися власним автомобілем або працює водієм. У такому випадку ви можете пов'язати свій подарунок саме з автомобілями. Так, наприклад, ви можете купити йому автомобільний відеореєстратор. За допомогою цієї речі можна вести якісне відеоспостереження, причому зйомка може вестися як в машині, так і за її межами. При цьому, фіксуються не тільки відбуваються дії, а й реальний час всього, що відбувається. Так, наприклад, хлопець зможе зафіксувати деталі ДТП або несправедливість дорожнього інспектора. З подарунків на автомобільну тематику дуже доречні будуть такі речі, як магнітола, навігатор, кухоль з підігрівом від прикурювача або чохли.

Якщо хлопець захоплений комп'ютерами, то це дає вам величезну нішу для вибору подарунка, так як свій презент ви можете пов'язати саме з цим. Якщо ви можете дозволити собі дуже дорогий подарунок, чи плануєте зробити подарунок одночасно від кількох людей, то можете купити на 19-ти річчя новий комп'ютер або ноутбук. Якщо, наприклад, хороший комп'ютер у хлопця вже є, а ноутбук йому абсолютно не потрібен, то подивіться на його робоче місце, можливо у нього не вистачає де-не-чого їх комп'ютерної техніки, наприклад принтера або сканера. З не дуже дорогих комп'ютерних подарунків можна піднести в подарунок, природно по мірі необхідності, такі речі, як колонки, нова клавіатура або мишка. До речі, якщо хлопець ще не користується скайпом, то можете подарувати йому навушники і мікрофон, і він буде дуже вам вдячний.

Які ще подарунки можуть бути корисні для хлопця 19 років? Звичайно одяг та аксесуари. Але, дарувати одяг варто тільки в тому випадку, якщо ви впевнені, що обрана вами річ підійде йому за розмір і припаде до смаку. В іншому ж випадку скористайтеся таким варіантом подарунка як подарунковий сертифікат в магазин модного молодіжного одягу. Після урочистості хлопець зможе сам відвідати зазначений магазин і вибрати саме ту річ, яка йому подобається. Повірте, такий подарунок йому точно сподобається. З чоловічими аксесуарами справа йде набагато простіше. Так, наприклад, ви можете купити хлопцеві в подарунок хороший шкіряний ремінь. Погодьтеся, тут практично неможливо помилитися, і якщо навіть у хлопця є ремінь, то ваш подарунок все одно не буде зайвим. Те ж можна сказати і про хороше гаманці і портмоне. А ось такі речі як сумочки або стильні шарфи варто дарувати у суворій відповідності тому стилю, якого дотримується хлопець.

Якщо хлопець займається спортом, то до розряду корисний презентів можна віднести подарунки на спортивну тематику. Молода людина займається в спортзалі або ходить в басейн? Відмінно, подаруйте йому абонемент. Якщо ж ви хочете подарувати саме річ, то можете купити йому спортивну сумку або форму. Крім цього ви можете подарувати молодій людині і конкретне пристосування для занять спортом. Наприклад, якщо хлопець грає у футбол, можна подарувати йому новий м'яч, якщо займається плаванням - ласти і маску, а якщо хлопець захоплений силовими видами спорту, то купіть йому гантелі або штангу, щоб, коли у нього не вистачатиме часу на відвідування спортзалу, він міг би позайматися будинку.

Развлекающие подарунки
Не варто забувати, що 19 років це все-таки дуже молодий вік. Молоді люди в цьому віці дуже енергійні і жадають розваг. Тому можете разом з друзями організувати колективний похід в сауну. А після сауни сходити кудись смачно поїсти і попити пива.

Якщо ж ви дівчина, і вам належить зробити подарунок для свого коханого хлопця, то краще вам буде зупинити свою увагу на романтичній вечері. Якщо ви не вмієте готувати, то можете запросити кохану в ресторан. Але якщо ви - відмінний кулінар, то краще влаштуйте вечерю вдома. Тільки в цьому випадку відкинути ідею з куркою і картоплею - адже це наша повсякденна їжа. А своєму хлопцеві на 19-ти річчя приготуйте щось вишукане. Наприклад, можна поставити на стіл ложечки, приготовані з авокадо, приготувати морепродукти, з спиртного краще вибрати хороший коньяк або дороге вино. Тільки не забудьте і про романтичному оформленні того приміщення, де відбуватиметься ваш вечерю. Зробіть приглушеним світло, увімкніть повільну романтичну музику і розставте всюди ароматичні свічки. І про свій зовнішній вигляд не забудьте, так як виглядати ви повинні на всі сто.

У кожному разі, ким би ви не припадали молодій людині, і який би подарунок для нього не вибрали, знайте, що ваше першочергове завдання полягає в тому, щоб зробити день його 19-ти річчя яскравим і веселим. Тому приготуйте для молодої людини найтепліші та щирі слова, візьміть з собою тільки найкраще настрій і вирушайте на торжество.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт