Feedback

Що подарувати коханому хлопцеві на 23 лютого?

04.09.2014 836

Коли наближається ця дата - 23 лютого, всі дівчата починають ламати голову і зовсім губляться, який вибрати подарунок хлопцю. Звичайно, адже це свято серйозний і дівчата підходять до нього з усією відповідальністю - тут парою шкарпеток і трусів не звільнишся.
Для того, щоб правильно вирішити, що подарувати на 23 лютого потрібно зрозуміти, до якого типу чоловіків належить саме ваш коханий:

чим він займається в житті?
які у нього захоплення?

Будь-який чоловік радіє, коли подарунок пов'язаний з його хобі. Потрібно знати, чим живе ваш коханий і на цьому робити акцент. Але варто пам'ятати, що бажання чоловіків дещо відрізняються від бажань жінок.

Якщо чоловік любить ходити в лазню, то можна вибрати гарні та практичні атрибути для лазні. Тут доречні будуть і тапочки, і спеціальна шапочка з приколом, і хороший дубовий віник, і халат, і багато іншого. Друзі будуть заздрити вашому коханому, що поруч з ним така дбайлива жінка, адже далеко не кожна здатна не тільки спокійно відпустити коханого в лазню, а ще й аксесуари йому для цього купувати. Тут важливу роль відіграє довіра. Ви покажіть себе як розумну і розважливу жінку, яка не ревнує через дрібниці і розуміє, що лазня для чоловіків не розвага, а спосіб зняти стрес і привести себе в порядок після трудових буднів.

Якщо ваш улюблений дуже господарський і обожнює все лагодити по будинку, щось майструвати, то можна подарувати все що завгодно: від ліхтарика до повного набору інструментів. Але пам'ятайте, що такий подарунок припаде до смаку тільки господарським чоловікам, інших він оберне на шок!

Не забувайте, що подарунок коханому на 23 лютого повинен бути практичним і цікавим, а головне за потрібне. Наприклад, діловій людині може сподобатися отримати від вас хороший костюм. Такий подарунок буде прийнятий з великою вдячністю і повагою. Однак тут існує один нюанс - одяг можна вибирати, якщо ви чітко знаєте параметри свого коханого. І якщо ви плануєте зробити йому сюрприз, то придумайте, як можна вгадати з розміром (можна взяти з собою в магазин його іншу річ).

Для мотоциклістів можна вибрати практичний модний шолом або екіпіровку. Такий подарунок буде як не можна до речі. Те ж саме стосується і любителів автомобілів. Звичайно, йдеться не про шолом, а про різних аксесуарах для машини. Якщо бюджет дозволяє, то можна купити комплект гуми або улюблені диски - ваш молодий чоловік напевно, вже не один раз розповідав про них. Незабутнім подарунком стане машина на прокат. Тут можна вибрати найкрутішу тачку і дати можливість своєму хлопцеві прокотитися на його мрії.

І наостанок, хочеться дати кілька порад, про ті подарунки, які не слід підносити на 23 лютого. Як говорилося раніше, не варто дарувати шкарпетки і комплекти нижньої білизни. Чоловіки просто не розуміють, у чому радість від такого подарунка. Це жінки відчувають невимовний захват побачивши нижньої білизни, косметики і парфумів. Проте чоловіки, як відомо з Марса, і радість у них викликають зовсім інші речі. Спробуйте поставити себе на місце свого чоловіка, і ви обов'язково зрозумієте, щоб він хотів отримати в подарунок на 23 лютого!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для закоханих, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт