Feedback

Жартівливі подарунки на весілля або як прикольно привітати молодих?

04.09.2014 5712

Весілля - найвеселіша і радісна подія, на якому збираються родичі і друзі, які бажають молодятам щастя і довгих років спільного життя. Жодне весілля не обходиться без квітів, подарунків і безлічі побажань.
Як прикольно привітати молодих, щоб саме ваш подарунок і побажання запам'яталися на довгі роки і надали цьому святу ще більше теплоти і іскрометності? Подарунком можуть стати різноманітні жартівливі дипломи та сертифікати.

Так, нареченому можна вручити сертифікат на право використовувати дружину (цілувати, дарувати подарунки, говорити про любов кілька разів на день і т. д.), а нареченій - використовувати чоловіка (виносити сміття, допомагати по дому, з'їдати всі нею приготоване і т. п.).

Водійські права на водіння коляски мабуть розвеселять багатьох - і гостей, і молодих.

Медалі та ордени, виготовлені з паперу, глини або металу, з написами: "Богиня", "Прийшов, побачив, переміг", "З днем ​​весілля", "Рада так любов", "За підкорення серця" додадуть посмішок за святковим столом.

Жартівливі подарунки з користю

Дуже добре запам'ятовуються жартівливі подарунки на весілля, які в той же час несуть практичну користь. В якості символу чистою і сильною любові між молодими можна подарувати їм лампочку і мило, загорнуті в купюри великого номіналу.
Кавоварка для приготування ранкової кави, а до неї одна пара тапочок, у якій цей кава повинна готуватися, - теж оригінальний подарунок. Нехай молоді самі встановлять чергу подачі кави в ліжко.

Вдалим вибором може стати і пилосос, до якого в якості гарантії додається звичайний віник, загорнутий в красиву упаковку. Навіть за відсутності електроенергії прибирання в будинку буде гарантована.

Дві пари боксерських рукавичок для з'ясування стосунків чудово підійдуть спортивній сім'ї, вони дозволять запобігти серйозні сварки - адже всі виниклі суперечності можна «розрулити» на рингу.

Доведеться до речі і сервіз із неб’ющого посуду, щоб у складних ситуаціях молоді могли "випустити пару" без шкоди для сімейного бюджету.

Або подаруйте звичайний щоденник, оформивши його як "Книгу бажань". На перших сторінках викладіть своє бачення молодої сім'ї через деякий час. Наприклад, зробивши написи: "Нова квартира", "Машина", "Син" або "Дочка", "Подорож" і прикріпивши скріпкою купюру до кожної написи. Можна зробити сторінку "Заначка" і супроводити настановою дружині: купити ящик тушонки, на випадок невдалого обіду. А чоловікові - порадою: придбати заздалегідь кілька подарунків, якщо раптом він забуде про який-небудь датою.

Якщо ви вибрали в якості весільного подарунка гроші, то подарувати їх можна теж по-різному. Наприклад, розміняйте гроші на дрібні монети, складіть їх в гарний мішечок, зробіть напис "Мішок грошей" і подаруйте його. Або зробіть грошове дерево, де замість листочків висітимуть купюри і листочки з побажаннями, куди саме слід ці гроші витратити. Навіть простий цегла, перев'язаний гарною стрічкою, під яку поміщаються гроші з запискою "На будівництво сімейного гніздечка" стане оригінальним і корисним подарунком.

Віддаєте перевагу сучасну форму грошового подарунка - сертифікат? Тоді упакуйте його в шоколадне яйце, яйце покладіть в керамічну качку, качку - в скриню. І нехай молодята поламають голову, як отримати свій подарунок, заодно і посуд поб'ють «на щастя».

Подарунок може бути самим різним, найголовніше обіграти його призначення, придумати цікаве пояснення та поради щодо використання.

Ще ідеї для прикольних поздоровлень

Нареченій можна подарувати качалку з написом «Зустрічай коханого з турботою і ласкою» і їжакові рукавиці, які можна зробити зі звичайних за допомогою канцелярських кнопок вістрями назовні. Нареченому - хомут, що означає, що він впрягся в сімейне упряжку, яку буде тягнути до кінця.

Багато ідей, як прикольно привітати молодих можна почерпнути в інтернет-магазинах, що спеціалізуються на таких подарунках. Наприклад, тарілка "На щастя", до якої додається інструкція, яка описувала традиції биття посуду. Можна запропонувати молодим розбити її прямо на весіллі, щоб порахувати по осколках наскільки великим буде їхнє щастя. Або тарілка "На двох", в якій встановлена ​​справжня кордон з прикордонниками та шлагбаумом і введені штрафи за незаконне проникнення на чужу територію, принесе немало веселих хвилин під час сімейного сніданку або вечері.

Якщо ж хочете бути оригінальними, подаруйте 16 кілограмів солі - той самий пуд, який чоловікові і дружині належить з'їсти разом, щоб добре дізнатися один одного.

При виборі подарунка добре подумайте, щоб нікого не образити і не затьмарити своїм привітанням таке урочисту подію. Нехай цей день запам'ятається всім його учасникам як самий веселий і забавний, наповнений теплом і радістю.

Як розіграш, в подарунок можна подарувати обом по качану капусти, попередньо розібрати на листочки, а потім знову зібраному і перев'язаний стрічкою. Супроводжується такий подарунок словами "Хто перший розбере свій качан і знайде там пупсика, дитина такої статті у вас і народиться". Після того, як у качані нічого не виявиться (звичайно!), вимовляють «Такі великі, одружилися, а вірите, що дітей в капусті знаходять!»

Вибираючи подарунок, придумайте якими побажаннями ви його Супроводьте, складете самі або підберіть відповідний антураж, головне - щоб це було по-доброму весело і сподобалося всім!

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💍Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт