Feedback

Що подарувати хлопчикові на 8 років?

04.09.2014 1254

Діти дорослішають швидше, ніж ми встигаємо це усвідомити. Ось ніби недавно дарували кубики або буквар, щоб малюк вчився читати, а вже час ламати голову над тим, що подарувати хлопчикові на 8 років. Отже, вік цілком нормальний, навіть відмінний, стало бути, і подарунки повинні відповідати.
Для допитливих

Коли хлопчику виповнюється вісім років, він починає пізнавати світ з потроєною увагою. Замість того, щоб мужньо витримувати град обрушилися питань, найбільш безневинним з яких може вважатися «чому трава зелена?», Даруєте відповіді на них:

Набір юного лаборанта: фізика, хіміка чи біолога. Цілком резонно завести на підвіконні кристал або виростити власну мурашину ферму, ніж вигулювати настільки бажаного цуценятко або розчісувати позабутого господарем кошеня. Головне - стежити, щоб мурашки не розбіглися.

Настільні ігри. Ось і настав підходящий момент, щоб виростити в сім'ї юного фінансиста або комерсанта, для цього якнайкраще підійде стара добра Монополія і варіації іже з нею.

Подаруйте малюкові захоплюючу поїздку-екскурсію на завод з виготовлення шоколаду, моделей машинок або інших улюблених іграшок. Більш заможні батьки влаштовують закордонний тур, наприклад, відвідування фабрик Нестле або поїздка до США на кіностудію Walt Disney або Pixar. Уявляєте, який життєвий досвід, можливо, визначить долю хлопчика надалі?

Маленьким майстрам

Від такого подарунка, як збірна авіамодель або міні-модель Титаніка, не відмовиться і тато дитини. Разом збиратимуть колекційний корабель чи літак, потім розфарбовувати, а потім з'явиться і друга модель. Це називається прищеплювати дитині хобі.

Якщо хлопчик проявляє інтерес до суто «чоловічим» обов'язків по господарству, не зайвим буде його за це заохотити. Наприклад, подаруйте суперсучасний вижигатель по дереву, набір інструментів маленького майстра або серйозний електронний прилад. Хлопчик буде допомагати по будинок, а заодно відчувати важливість своєї соціальної ролі, раз йому довірили таку відповідальність.

Просунутим хлопчакам

Куди вже нам встигнути за знову народжуються поколіннями! Якщо ваше чадо вимагає «необхідний» гаджет, питання, що подарувати хлопчикові на 8 років відпало саме собою. Головне, розміряти запити і можливості сім'ї: якщо ви в змозі фінансово дозволити собі цей планшет або смартфон, не замислюйтесь, купуйте. Світ сучасному комунікації важливіше первинних фізичних потреб, і з цим не посперечаєшся.

Однак не можна забувати і про ці самі потребах. Якщо дитині впору змінити гардероб - зробіть це разом, в процесі модного шопінгу, уважно прислухаючись до ідей маленького модника. Зрештою, одягнути малюка так, наче він модель з обкладинки каталогу Zara або Benetton, значить, і йому зробити хороший подарунок, і своє самолюбство перед подругами або друзями потішити. Чим не красунчик, адже це ваш хлопчик?

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт