Feedback

Що подарувати колезі на 40 років?

04.09.2014 2310

День народження не даремно називається святом дитинства, адже саме в досить юному віці ми починаємо по-справжньому любити це свято. У дитинстві таке свято завжди пов'язаний з подарунками, іграми і неймовірними сюрпризами. Але коли ми дорослішаємо, то на кожен день народження ми розуміємо, що з життя віднімається черговий рік, так як біг часу неминучий.
А всі подаровані подарунки є лише мішурою, яка з'являється з метою маскування сумних хвилин йдуть років. Але чим сильніше ми це розуміємо, тим краще треба усвідомлювати, що тепер всі подарунки рідним повинні бути особливо яскравими. Також це правдиво і в ставленні до людей, з якими нам доводиться проводити більшу частину нашого життя - колегами по роботі. День народження колеги є святом для всього колективу, адже іменинник не тільки приймає поздоровлення, але і пригощає товаришів по службі різними наїдками. І якщо у вашого товариша по роботі настав 40-літній ювілей, то сам собою виникає питання: що подарувати колезі на 40 років?

Згадаймо дитинство

Так як день народження є святом дитинства, то непоганим варіантом подарунка стане можливість занурити свого колегу в атмосферу його дитинства. Для цього весь колектив може створити відмінну атмосферу шляхом розвішування по всьому робочому місцю іменинника як можна більшого числа повітряних кульок і стрічечок. Зрозуміло, якщо робоче місце дозволяє це зробити, адже не станете ж ви розвішувати повітряні кулі в сталеливарному цеху. Не будуть зайвими і плакати власного виробництва. У такому випадку колезі необхідно дарувати лише те, що він дуже хоче отримати. Подарунок буде і повинен призначатися лише йому одному. Можна заздалегідь довідатися про його бажання і в міру своїх можливостей придбати цей подарунок.

Подарунок по захопленнях

Якщо ви з вашим колегою з його сорока років життя провели на роботі багатозначну частина, то у вас є відмінна можливість добре знати, що найбільше подобається робити вашому товаришеві по службі. Наприклад, у нього є серйозне захоплення кіно або музикою. Індивідуальним подарунком для нього стане портрет його улюбленої зірки, який оформлений в багетній майстерні. Для любителів живопису відмінно підійде збірник картин. Можна подарувати і яку-небудь колекційну річ, але не варто дарувати дуже дорогу річ, адже тим самим можна поставити товариша в жахливо незручне становище. Гідно будуть оцінені подарунки з дизайнерського магазину або зроблені вашими руками. Якщо проявити свою фантазію і почуття гумору, то подарунок обов'язково стане незабутнім.

У такому віці жінка, яка багато чого досягла на своєму професійному поприщі, гідна поваги. Адже дуже важко поєднувати в собі як жіночі, так і ділові якості. Підкреслити, що всі її зусилля не проходять даром, а також доставити їй задоволення зможе досить дорогий подарунок. Для прикладу можна взяти декоративне панно або шкатулку для коштовностей. Самі по собі це нейтральні подарунки, але вони, безумовно, припадуть до смаку вашої сослуживице.

Подарунок грошима

Ну і завжди існує можливість не дарувати якийсь певний подарунок, а вручити деяку суму грошей. Зрозуміло, так просто віддавати гроші буде некоректно, тому існує ряд правил. Гроші завжди повинні бути укладені в якій-небудь конверт, причому купюри повинні бути великими, як і вся сума. Вказувати на конверті суму вашого подарунка не варто, навіть якщо ви пишаєтеся цією сумою. Також варто вкласти листівку з іменами людей, які скидалися, якщо гроші вручаються відразу від декількох людей.

Особливо важливим святом стає не просто день народження, а ювілей, адже саме він досить часто наповнюється певним змістом. Таке свято можна назвати таким собі підбиттям підсумків минулих років. -Як, а сорок років - це все ж ювілей. А ювілей, як уже сказано, важлива і значна дата. Тому й подарунок колезі на 40 років хочеться вибрати також важливий і значний. Багато що в такому випадку буде залежати від суми, витраченої на подарунок. На ювілей необхідно дарувати те, що надовго залишиться з вами, причому краще, якщо наяву, а не в спогадах. Для такого ідеально підійдуть будь-які ювелірні вироби або дорогі аксесуари.

Класичний подарунок

портфели, портфель, портфель купить, портфели купить, портфель Киев, портфели Киев, портфели кожаные, портфель киев, портфель кожаный купить, портфели кожаные купить, портфель кожаный купить Киев, портфели кожаные купить Киев, портфель купить Киев, портфели купить Киев, портфель Киев, портфели Киев,

Класика і через 100 років буде класикою. Для ділової людини зручний діловий аксесуар - це саме те що треба. Кожаний портфель можна дарити як чоловікові, так і жінці. Так чоловікові дарують портфель мужской купить Киев, де помістяться всі його папери та чоловічі аксесуари. У Києві можна купити і портфель для жінки, буде він кожаний чи тряпчаний, вирішувати Вам. Але на мою думку саме кожаний портфель буде солідним і красивим подарунком.

Нетрадиційні подарунки

Для любителів всього особливого існує і трохи нетрадиційний шлях. Наприклад, можна подарувати акваріум з рибками, що є ідеєю досить цікавою. Але для початку потрібно гарненько вивчити думку ювіляра з цього приводу, адже йому такий подарунок може здатися не особливим, а дурним.

Ну і на завершення до подарунка потрібно обов'язково додати кілька напутніх слів. Скажіть, що всі прожиті роки - це всього лише невелика прикрість, адже попереду чекають ще цікавіші і насичення року. Життя є низкою подій, які бувають як поганими, так і хорошими. Адже після сорока життя тільки починає набирати обертів!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 40 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт