Feedback

Що подарувати синові на 15 років?

04.09.2014 1580

Хлопчик майже виріс. Але все одно він до цих пір - ваш хлопчик. І наближається заповітний день, а ви до цих пір в розгубленості : що подарувати синові на 15 років? Давайте спробуємо розібратися разом.
Якщо ви прислухаєтеся до інтересів хлопця, якщо ваші відносини будуються на високому рівні довіри і майже - дружби, такої проблеми виникнути не повинно. Але не варто впадати у відчай і дорікати себе в тому, що ви - поганий батько. Просто в цьому віці будь-який підліток заводить свої секрети і починає проявляти по-перше, скритність, а по-друге - індивідуалізм. Примхи з приводу « я не одягну ці штани, ти хоч бачила, що купувала ? » Цілком доречні. Так що - ось кілька порад з приводу підбору подарунка :

Не варто, напевно, вибирати одяг або взуття самому - краще відправитися на святковий шопінг з сином і довіритися його смаку ;

Якщо має бути купівля серйозної речі, аж до скутера, велосипеда, комп'ютера - ні в якому разі не використовуйте серйозний подарунок в якості інструменту маніпуляції. Мовляв, ми тобі купили - так зволь «відпрацювати » оцінками чи поведінкою. Це вже не той вік.

Дозвольте хлопцеві самому вибирати формат святкування. Хоче відвідати кафе поодинці з друзями - будь ласка, головне уникнути конфлікту в настільки довгоочікуване свято.

Спробуйте подарувати подарунок у грошовому еквіваленті - нехай зробить покупку заповітної речі самостійно, або почне відкладати і сам розпоряджатися своїм бюджетом.
Що можна подарувати?

Він захоплюється музикою (вірніше всього, що так) - тоді сміливо даруєте хлопчикові гітару або будь-який інший що припав до душі інструмент. Швидше за все, саме зараз він усвідомлює всю важливість музичної освіти і почне добровільно відвідувати уроки.

У питанні « що подарувати синові на 15 років» ще жоден батько не прогадав, подарувавши гаджети. У хлопчиська стільки інтересів і бажань, що навушники, ігрова миша або навіть планшет ніколи не « будуть зайвими». Навіть якщо з висоти досвіду вам здається, що без чергової електронної іграшки обійтися можна. Не можна - такий вже зараз століття технологій.

Подаруйте хлопцю абонемент в спортзал - у цьому віці хлопчики починають проявляти інтерес до рельєфу свого тіла. Тільки заздалегідь проконсультуйтеся з тренером щодо медичних протипоказань, наприклад - сколіоз або плоскостопість, і обговоріть, на які ділянки м'язових груп слід звернути особливу увагу.

З речей серйозних і статусних можна подарувати костюм, перший краватка або запонки, дорогий шкіряний портфель. Якщо річ підібрана зі смаком і узгоджена з інтересами вашого сина, він з задоволенням буде красуватися в школі новим іміджем, в усьому намагаючись наслідувати своєму стильному батькові- бізнесмену.

Чого дарувати не варто:

Іграшки та книжки - він вже не дитина, захоче радіокеровану машинку, сам собі купить.

Засоби гігієни: гелі для душу, зубну щітку і навіть шкарпетки ви вправі купити йому і в повсякденному житті.

Речі на виріст : ну це взагалі смішно в його віці.

Гаджет попереднього покоління : непростітельна помилка недалеких предків, що не січуть фішки в понятті хай- тек. Краще не ганьбіть.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 15 річчям на ювілей, в якому знаходиться 37 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

  • Що подарувати синові на 15 років?

    Що подарувати синові на 15 років?

    Хлопчик майже виріс. Але все одно він до цих пір - ваш хлопчик. І наближається заповітний день, а ви до цих пір в розгубленості : що подарувати синові на 15 років? Давайте спробуємо розібратися ... 1578

  • День народження на природі

    День народження на природі

    Будь-яке свято - це чудовий привід вибратися всією родиною на свіже повітря, виїхати з міста і розслабитися у лісі, в горах або на березі ... 1286

  • Що подарувати підлітку 15 років

    Що подарувати підлітку 15 років

    15 років - це складний вік . Підліток починає усвідомлювати себе як особистість, він вже не дитина, але ще й не дорослий. Хлопчики і дівчатка в цьому віці вже починають повноцінно відчувати себе в своїй соціально-статевої ролі. А значить, і подарунок для такої дитини ... 2084

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт